Další atraktivní hry zdarma nabízí předplatitelům Amazon Prime. Třeba skvělý horor Evil Within 2
i Zdroj: Tango Gameworks
The Evil Within 2 Novinka Další atraktivní hry zdarma nabízí předplatitelům Amazon Prime. Třeba skvělý horor Evil Within 2

Další atraktivní hry zdarma nabízí předplatitelům Amazon Prime. Třeba skvělý horor Evil Within 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 1. 2023 08:43

Konec loňského roku se tradičně nesl ve vlně větších či menších dárečků od herních distribucí, které rozdávaly jednu hru zdarma za druhou. I na začátku roku ale můžete ulovit zajímavé nabídky. Tentokrát trochu netradičně ze strany Amazon Prime Gaming, který nabízí úplně zdarma Evil Within 2 a další menší tituly.

Reklama

  • S členstvím Amazon Prime získáte zdarma Evil Within 2, Breathedge, Lawn Mowing Simulator a další
  • Nabídka platí do 15. října

Jde sice o něco starší, ale stále velmi kvalitní hororovou záležitost od studia Tango Gameworks, které se později vrhlo na vývoj bizarní akce Ghostwire: Tokyo. Evil Within 2 v roce 2017 navazoval na o tři roky starší první díl, a povedlo se mu to náramně. Fanoušky hororů zaujme především hratelnost a hutná atmosféra. Navíc příliš nezestárla ani ve své době velmi povedená grafika a hra jako taková byla modernější a přístupnější než jednička.

V dobové recenzi Jirky Bigase titul na Hrej získal hodnocení 4 z 5 (dnes 8 z 10).

Pro získání stačí zavítat na dedikovanou stránku Amazon Gamingu z tweetu výše, a pokud si předplácíte službu Prime, získáte klíč, který lze aktivovat na GOGu. Kopii Evil Within 2 pak budete regulérně vlastnit. Času máte dost, nabídka vyprší až 15. února.

Podobným způsobem lze nově získat také nezávislé tituly Breathedge, Lawn Mowing Simulator, Beat Cop, Chicken Police - Paint it RED! nebo Faraway 2: Jungle Escape. V nabídce pak už delší dobu zůstává třeba Dishonored 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama