Cyberpunk 2077 vejde ve známost jako skvělá hra, důvěřuje prezident CD Projektu
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 vejde ve známost jako skvělá hra, důvěřuje prezident CD Projektu

Cyberpunk 2077 vejde ve známost jako skvělá hra, důvěřuje prezident CD Projektu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 11. 2021 07:45

I přes neuspokojivou technickou kvalitu a nenaplnění očekávání v mnoha dalších ohledech, včetně odkladu next-gen updatu a DLC, bude Cyberpunk 2077 vnímán jako skvělá hra, tvrdí CEO CD Projektu Adam Kiciński. Jeho slova nachází společného jmenovatele ve výkonnějším hardwaru současné generace konzolí.

Reklama

  • Prezident CD Projektu věří, že se vnímání Cyberpunku výrazně zlepší
  • I nadále studio pracuje na updatech a slibované next-gen verzi

„Věříme, že z dlouhodobého hlediska bude Cyberpunk 2077 vnímán jako velice dobrá hra a že se stejně jako naše ostatní tituly bude prodávat po [dlouhé] roky – a to zejména kvůli narůstajícímu výkonu hardwaru a úpravám hry samotné, “ poznamenal pro polský list Rzeczpospolita Adam Kiciński. 

Do svého vyjádření zahrnuje prezident společnosti i vzpomenutí učiněných chyb a plynoucích ponaučení. Svědomitě ujišťuje, že podpora neustává, přičemž tak činí jednak s odkazem na neustávající tvorbu updatů, jednak s odkazem na přípravu next-gen verze. Dosavadní selhání Cyberpunku jsou podle jeho slov především motivací k většímu snažení vývojářského týmu – doufejme však, že ne ve směru opakovaného crunche.

Bezplatná DLC i aktualizace pro Cyberpunk 2077 se odkládají na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz

Bezplatná DLC i aktualizace pro Cyberpunk 2077 se odkládají na příští rok

CD Projekt Red odsouvá DLC obsah pro Cyberpunk 2077. Po čerstvé zprávě o přesunu next-gen updatu na příští rok, jenž neminul…

30. 10. 2021 10:00
2

V pozdějším segmentu se Kiciński vrací i k nedávnému odkladu všech letošních patchů, DLC i verze pro současné konzole. Obtížné rozhodnutí ponechat vydání next-gen updatu až na rok 2022 mělo vycházet z doporučení vývojářského týmu. 

Co se týká příchodu next-den updatu, Kiciński potvrzuje, že natahovaná příprava nese spojitost s pošramocenou pověstí studia. Na úpravu vizuálního aspektu a plynulosti musí být proto vyhrazeno významné množství času; jen v červnu bylo přitom Kicińskim sděleno, že po stránce chodu dosáhla již hra „uspokojivé“ úrovně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama