Cyberpunk 2077 se možná brzy vrátí do nabídky PS Store, už jej lze vyhledat
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 se možná brzy vrátí do nabídky PS Store, už jej lze vyhledat

Cyberpunk 2077 se možná brzy vrátí do nabídky PS Store, už jej lze vyhledat

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2021 13:01

Kontroverzní RPG Cyberpunk 2077 polského studia CD Projekt z konce loňského roku si na konzolích PlayStation digitálně koupit nemůžete. I v červnu roku 2021. Fanouškům se ale zřejmě blýská na lepší časy, hra se totiž mo měsících mlčení Sony vrátila alespoň do databází obchodu PlayStation Store. To nasvědčuje tomu, že by se hra mohla brzy vrátit i do nabídky jako takové.

Reklama

  • Cyberpunk 2077 se opět objevil v databázích PS Store
  • Lze ho vyhledat, wishlistovat a znovu stahovat, pokud jej vlastníte
  • Možná se brzy vrátí do nabídky

Titul nyní můžete vyhledat v katalogu, kde je evidován v kategorii “právě oznámeno”. Zároveň je možné ho zařadit do seznamu přání (wishlist) a hráči, kteří si Cyberpunk 2077 digitálně koupili ještě před jeho prosincovým stažením, nyní mohou titul opět instalovat do konzole. Server IGN ale tvrdí, že lze zatím stáhnout jen původní verzi 1.00, která neobsahuje žádné opravné patche. Zřejmě tak stále půjde o technicky velmi nedotaženou záležitost. 

V současnosti ostatní platformy spouští verzi 1.2, která obsahuje obrovské množství menších či větších oprav a vylepšení. Problémem je, že společnost Sony o důvodech znepřístupnění hry a následném vývoji diskusí s CD Projektem mlčí. Dodnes tak přesně nevíme, co přesně musí autoři provést, aby se hra na platformu vrátila. Obecně se ale spekuluje o tom, že by měla dosáhnout určité úrovně technického stavu.

Z nabídky digitální distribuce byla hra odstraněna 17. prosince. CD Projekt po listopadovém vydání hry bojoval s řadou problémů. Cyberpunk 2077 především na konzolích PlayStation 4 a Xbox One běžel opravdu bídně, komunita zuřila, studio muselo řešit vracení peněz i nespokojenost investorů a u soudu stále čelí řadě žalob.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama