Cyberpunk 2077 očekává opravu nespustitelné diskové verze pro PS4. O nápravu se postará Sony
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 očekává opravu nespustitelné diskové verze pro PS4. O nápravu se postará Sony

Cyberpunk 2077 očekává opravu nespustitelné diskové verze pro PS4. O nápravu se postará Sony

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 2. 2022 09:40

O tom, že uvedení updatu 1.5 přineslo do Cyberpunku 2077 nejen řadu novinek, ale i množství problémů, bylo řečeno již mnoho. Část hráčů, kteří hru doposud hráli na PS4 prostřednictvím diskové verze, se například potýkala s tím problémem, že nemohli hru ani spustit. Nejnovější záplata, kterou nabídne Sony, nikoli CD Projekt, slibuje hlášenou chybu opravit.

Reklama

  • Chyba s nespouštěním diskové verze Cyberpunku na PS4 má být opravena 19. února
  • Hráči mají stáhnout nejnovější systémovou aktualizaci konzole

Oficiální podpora PlayStationu na svém Twitteru uvedla, že dnešek je dnem, kdy se obtíž s diskovou verzí na PS4 dočká adresace. Hráči na předchozí generaci budou moci svůj problém se spuštěním Cyberpunku odstranit nainstalováním nejnovější systémové aktualizace. Stížnost týkající se samočinného stahování PS4 verze nastávající při každém vložení disku po upgradu na verzi pro PS5 zmíněna není. Je proto pravděpodobné, že se nynější aktualizace na tento problém nezaměřuje.

V předešlých dnech jsme se mohli mimo ukázek novinek dozvědět i plánech CD Projektu ve věci proseb hráčů. Z těch zásadnějších padla řeč například o snaze rozřešit nefungující přenos trofejí mezi PS4 a PS5, jakož i hledání cest jak zvýšit snímkovou frekvenci na Xbox Series S. Ani u jednoho z komunitních požadavků však vývojáři negarantují jeho naplnění. V případě prvního tvoří jednu z hlavních překážek vedení obou verzí v systému PlayStationu jakožto vlastních produktů, zatímco v druhém je problémem scházející výkon konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama