Cyberpunk 2077 je po půl roce opět dostupný v obchodě PlayStation. Během roku se má zlepšovat
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 je po půl roce opět dostupný v obchodě PlayStation. Během roku se má zlepšovat

Cyberpunk 2077 je po půl roce opět dostupný v obchodě PlayStation. Během roku se má zlepšovat

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 6. 2021 15:17 2

Před pár dny se objevily první náznaky toho, že se problematické RPG Cyberpunk 2077 polského studia CD Projekt konečně vrátí do nabídky digitálního obchodu PlayStation. Platforma s výrobcem nakonec své sliby splnili, hráči na konzolích PlayStation si tak konečně mohou opět koupit nejočekávanější hru loňského roku. V nabídce obchodu absentovala bezmála půl roku.

Reklama

  • Cyberpunk 2077 je opět dostupný v PS Store
  • Sony varuje před technickým stavem na PS4
  • V průběhu roku by měly vyjít další záplaty a vylepšení

Z PS Store Cyberpunk zmizel jen pár dnů po svém vydání 10. prosince loňského roku. Provozovatel Sony tak zřejmě čelil velmi špatné reputaci hry, která především na dosluhujících konzolích PlayStation 4 a Xbox One běžela otřesně. Z nabídky zmizela, výrobce se navíc jal hráčům vracet peníze. Pokud jste si na PlayStationu chtěli Cyberpunk zahrát, museli jste digitální verzi stihnout zakoupit a stáhnout ještě před odstraněním, případně sáhnout po fyzické verzi. To ale představovalo problém u PlayStationu 5 bez diskové mechaniky.

Nyní je hra opět dostupná ke koupi, má to ale svá úskalí. PlayStation se velmi opatrně distancuje od technického stavu verze pro základní PlayStation 4, která by se měla zlepšovat teprve v průběhu roku. Je tak klidně možné, že se na konzoli i nyní budete setkávat se závažnými technickými nedostatky. Na PS5 (nebo PS4 Pro) je situace dle všeho lepší.

Server IGN upozorňuje na to, že i s aktuálním patchem 1.2 nejde o kdovíjak technicky bezvadný titul. Společnost Sony navíc odmítá komentovat výše zmíněný proces jako takový. Stále tak oficiálně nevíme, proč hra z nabídky obchodu zmizela, proč v ní tak dlouho chyběla a jaká byla kritéria pro návrat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama