Čtvrteční State of Play přinese více než deset minut z hraní Horizon Forbidden West
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka Čtvrteční State of Play přinese více než deset minut z hraní Horizon Forbidden West

Čtvrteční State of Play přinese více než deset minut z hraní Horizon Forbidden West

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 5. 2021 15:50 1

Hráči, kteří nedočkavě vyhlížejí první záběry z připravovaných exkluzivit pro PlayStation 5 si do deníčků můžou zapsat čtvrteční datum. Právě tehdy, v 23:00 našeho času, totiž proběhne další akce State of Play, tentokrát zaměřená na připravované pokračování úspěšné open-world akce Horizon s podtitulem Forbidden West. Prý se máme těšit na 14 minut záběrů přímo ze hry.

Reklama

  • PlayStation a Guerilla ve čtvrtek představí 14 minut záběrů z hraní Horizon Forbidden West
  • Akci bude předcházet 5 hodin “zajímavého” odpočítávání
  • Možná uvidíme i další hry

Na novinku láká přímo studio Guerilla na svém Twitteru a podrobnosti přinesl PlayStation na svém blogu. Celá akce začne už v 18:00 našeho času něčím, co autoři nazývají “unikátně vytvořeným odpočtem”. Pokud tedy máte ve čtvrtek večer pět hodin volného času, můžete ho strávit takto. Ve 23:00 pak proběhne samotný stream. Autoři lákají na 14 minut záběrů, celá akce má ale trvat 20 minut. Je tedy možné, že se po vzoru nedávného State of Play věnovaného nadcházejícímu Ratchetovi dočkáme i záběrů z dalších, méně významných titulů. Na God of War Ragnarok určitě nedojde.

Gameplay reveal budete moct sledovat na oficiálním YouTube nebo Twitchi. Mělo by jít o skutečné záběry pořízené přímo na konzoli PlayStation 5 a my věříme, že nás novinka pošle do kolen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama