Crystal Dynamics dostávají slibu. Marvel's Avengers zpřístupňuje všechen dřív placený obsah a na aktivní hráče čeká ve hře i malá odměna
i Zdroj: Crystal Dynamics
Marvel's Avengers Novinka Crystal Dynamics dostávají slibu. Marvel's Avengers zpřístupňuje všechen dřív placený obsah a na aktivní hráče čeká ve hře i malá odměna

Crystal Dynamics dostávají slibu. Marvel's Avengers zpřístupňuje všechen dřív placený obsah a na aktivní hráče čeká ve hře i malá odměna

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 4. 2023 09:50

Společnost Crystal Dynamics právě vydala poslední významnou aktualizaci pro Marvel's Avengers. Jak bylo slíbeno letos v lednu, kdy bylo ohlášeno, že hra dále nebude podporována novým obsahem, aktualizace s označením 2.8 přináší zásadní změny do herní ekonomiky i hratelnosti.

Reklama

  • Marvel's Avengers přivítalo patch, který otevřel obsah herního obchodu úplně každému hráči
  • Všechny kosmetické doplňky jsou nyní ve hře kompletně zadarmo
  • Mění se také vyvážení jednotlivých herních systémů a rychlost získávání zkušeností

Pro začátek se sluší podotknout, že od dnešního dne – toť od 1. dubna – byl všem hráčům zpřístupněn de facto všechen placený z in-game Marketplace, což znamená, že úplně všechny obleky až ty na příběhově dané, emoty, takedowny a jmenovky jsou nyní dostupné na hráčských kartách hrdinů, a to zcela automaticky. Kromě toho, že mizí omezení dané platební bránou, byl odstraněn i další sekundární obsah. Zmizel např. systém Shipments (obdoba loot boxů, jen s rozdílem, že znáte obsah balíčku), všechny karty výzev nebo také všechny související odměny.

Všechny předměty, které byly již dříve získány v kampani nebo které byly obdobně zakoupeny užitím in-game prodejce, však musí být nadále odemčeny stejným způsobem – tedy hraním. A jelikož je nyní tržiště oficiálně neodstupné, Crystal Dynamics převedlo veškerou vaši zbývající prémiovou měnu na herní zdroje, což je ostatně popsáno i v poznámkách k patchi (tam také souběžně najdete vůbec poslední rozloučení od Sandry Saady, která byla představitelka a hlas postavy Ms. Marvel).

Podíváme-li se naopak do budoucnosti, která hru čeká, současná vyhlídka je taková, že po Kate Bishop, Hawkeyeovi, Black Pantherovi, Jane Foster, Winter Soliderovi nebo po exkluzivním Spider-Manovi nebudou ve hře již přibývat žádní další hrdinové – tedy ani She-Hulk nebo War Machine, kteří byli zčásti objeveni v souborech hry. Výhodou však je, že hráči již nebudou muset platit reálnou měnou, aby si odemkli mnoho skinů nebo si hru jen užili, jak dlouho chtěli.

Zbytek aktualizace je pak totiž také příjemné překvapení, ačkoli již méně viditelné. Zabředneme-li totiž do jejích detailů více do hloubky, uvidíme, že se sem podařilo propašovat i několik změn týkajících se vyvážení, jako např. výhodnější násobič zkušeností a drobnost, jako jsou snížené náklady na zisk vylepšení či navýšený počet obdržených zdrojů při demontáži vybavení.

A nakonec, pokud se řadíte mezi dlouhodobé hráče, kteří jsou se hrou i přes její zjevné nedostatky spokojeni, je tu i něco pro vás: Crystal Dynamics ode dneška rozdává také nový bojový oblek (resp. skin) Iron Man Variable Threat Response, který připomíná oblek pro War Machine, jehož již hra nikdy nedostane. K jeho odemčení bylo zapotřebí mít otevřenou alespoň 1 trofej/achievement před 1. dubnem, takže pokud jste tak učinili, svou odměnu najdete přímo ve hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama