Control vyzkoušelo již 10 milionů hráčů. Jeho nástupce se nachází v konceptuální fázi
i Zdroj: Hrej.cz
Control Novinka Control vyzkoušelo již 10 milionů hráčů. Jeho nástupce se nachází v konceptuální fázi

Control vyzkoušelo již 10 milionů hráčů. Jeho nástupce se nachází v konceptuální fázi

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 8. 2021 09:45

Nejnovější hra od studia Remedy, jež před hráče v předloňském roce postavila metafyzické zvláštnosti vládního sídla The Oldest House, přichází se zprávou o počtu hráčů. Aby navíc došlo i na uspokojení hladu po dalším obsahu ze světa Control, nezapomínají vývojáři též okomentovat ani aktuální stav vývoje plnohodnotného nástupce.

Reklama

  • Studio Remedy uveřejnilo dosavadní počet hráčů Control
  • Hru zkusilo už 10 milionů hráčů
  • Plánované rozšíření univerza je v předprodukční fázi

Finanční zpráva vývojářského studia k poslednímu fiskálnímu roku dává vědět, že Control, který letos v únoru zamířil v ultimátní edici i na aktuální konzole, vyzkoušelo již více než 10 milionů hráčů. Z tohoto numera bylo pak ke konci loňského roku potvrzeno přes 2 miliony prodaných kusů, přičemž pro kontext je třeba dodat, že hra po delší dobu sídlí i v Game Passu a byla součástí únorové nabídky PS Plus i bezplatné nabídky Epicu.

Co se týče momentálního stavu dalšího titulu zasazeného do téhož univerza, zde vývojáři okrem nedávno oznámeného PvE spin-offu Condor dávají nepřímo vědět, že plnohodnotné pokračování je patrně již na cestě. Jeho dokončení nicméně ještě nějaký čas zabere, neboť podle studia dosud nedošlo k jeho přesunu do produkční fáze. Naopak plnému proudu produkce se má nově těšit druhý AAA projekt vznikající ve spolupráci s Epicem. Podle dřívějších spekulací jde o druhý díl Alana Wakea. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama