Construction Simulator v traileru láká na kooperativní multiplayer
i Zdroj: Astragon
Novinka Construction Simulator v traileru láká na kooperativní multiplayer

Construction Simulator v traileru láká na kooperativní multiplayer

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 8. 2022 08:45

Nečíslované pokračování oblíbené série simulátorů Construction Simulator se kvapem blíží. Autoři ze studia Weltenbauer a vydavatelství Astragon nyní lákají na chystaný kooperativní režim, ve kterém se na stavbě sejdete s až třemi dalšími kolegy. Stačí si počkat na 20. září letošního roku.

Reklama


Hra láká na více než sedmdesát licencovaných kusů stavební techniky včetně jeřábů, bagrů, míchaček betonu, pump nebo nákladních vozidel. V rámci celkem 90 kontraktů se ve dvou kampaních můžete vydat budovat stavební firmu do Spojenými státy inspirované Sunny Haven, nebo německy stylizovaného Friedenbergu. V rámci projektů se budou hráči podílet především na stavbě budov a mostů.

Fanoušci likcencí se můžou těšit nas techniku od Caterpillar, Bobcat, DAF, Doosan, Liebherr nebo třeba značkové pracovní oblečení Strauss.

Kooperativní hraní práci samozřejmě urychlí, hráči se totiž můžou věnovat více činnostem najednou, nebo spolupracovat na jednom komplikovanějším procesu. Nedělám si ale žádné iluze. Řada hráčů možnosti využije spíše pro gladiátorské zápasy s bagry nebo závody míchaček.

Construction Simulator vychází 20. října na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5, a to včetně mezigeneračního multiplayeru, podpory funkcí ovladače DualSense nebo Smart Delivery mezi generacemi konzolí. V rámci fyzické Day One Edition nebo digitální Extended Edition získáte navíc bonusové vybavení včetně sportovního auta pro stylovou dopravu na staveniště.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama