Codemasters oznamují F1 2021. Přinese příběhový mód Braking Point či Real-Season Start
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codemasters oznamují F1 2021. Přinese příběhový mód Braking Point či Real-Season Start

Codemasters oznamují F1 2021. Přinese příběhový mód Braking Point či Real-Season Start

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 4. 2021 22:27

Studio Codemasters oznamuje pokračování tradiční série F1. Ročník 2021 bude vydáván už pod záštitou vydavatele EA, který nedávno stvrdil akvizici autorů Codemasters za 1,2 miliardy dolarů. Ze stránek se navíc dozvídáme hned několik informací a novinek, které nové Formule přinesou.

Reklama

  • Codemasters odhalují F1 2021
  • Hra přinese příběhový mód Braking Point, který můžeme odehrát buď sami, nebo s kamarádem
  • Vydání je stanoveno na 16. července

Vývojáři představují příběhový mód Braking Point, ve kterém budou hráči začínat v soutěži Formula 2. Jasným cílem je vypracovat se na superhvězdu nejvyšší třídy Formule 1. Na hráče čeká jak život na trati, tak mimo ní. Codemasters navíc hlásí návrat arogantního rivala Devona Butlera. Kampaň budeme moct odehrát ve dvou, a to buď kooperačně, nebo kompetitivně.

F1 2021 bude disponovat i „Real-Season Start“, tedy režimem reflektujícím skutečnou sezónu, která právě probíhá. Hráč může převzít roli řidiče a za něj dojet zbylé závody. Dojde i na My Team, split-screen a další funkce z předchozího ročníku. F1 2021 vyjde už 16. července na PC, Xbox One, Xbox Series a PS4/5.

Společně s odhaleným datem vydání si hráči mohou titul předobjednat. Za základní verzi a její předobjednávku získají set in-game předmětů a 5 tisíc PitCoins. Deluxe Edice nabídne sedm ikonických pilotů, které studio brzy odhalí, dále předběžný přístup do hry, obsah pro customizaci a 18 tisíc PitCoins.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama