Co si zahrát na Halloween? Některé hry jsou teď na Google Play úplně zdarma
i Zdroj: Unsplash
Mobilní hraní Novinka Co si zahrát na Halloween? Některé hry jsou teď na Google Play úplně zdarma

Co si zahrát na Halloween? Některé hry jsou teď na Google Play úplně zdarma

Jakub Fišer

Jakub Fišer

31. 10. 2022 09:15

Poslední říjnový den se v anglosaských zemích (a částečně i u nás v Česku) slaví jako svátek všech zemřelých – Halloween. Pokud máte atmosféru tohoto svátku rádi, jistě oceníte nějaké to herní doporučení na dnešní večer.

Reklama
Reklama

  • Grow Zombies VIP je strategie, ve které ovládáte hordu nemrtvých
  • Carzy Halloween Puzzle je klasické spoj tři s nápaditými levely a úkoly

V obchodě Google Play se, jako již obvykle, vylouplo pár titulů, které stojí za pozornost. A to nejen proto, že je na ně uplatněna 100% sleva, ale také proto, že se řadí do ranku her s hororovou tematikou a zaujmou tak hráče, kteří chtějí nasát trochu té halloweenské atmosféry.

Grow Zombie VIP – Merge Zombies

Strategická hra, ve které ovládáte hordu nemrtvých a plníte cíle (většinou porazit jinou hordu, lidskou skupinu a podobně). Důležitým aspektem je také kombinování vašich zombií a tím pádem vyvíjení nových, silnějších. Grow Zombie má pixelovou retro grafiku, proto by měla fungovat i na slabších telefonech.

S hodnocením 3,9 hvězdičky z 5 a víc jak 500 000 stažení jde o skutečně oblíbený titul, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Původní cena 1,99 dolaru (49 korun) je stlačena úplně na nulu.

Crazy Halloween Puzzle

Puzzle spojovací hry patří k oblíbeným, napříč tématem nebo zpracováním. Crazy Halloween Puzzle nabízí 288 úrovní různé obtížnosti. Přitom nejde vždy o klasickou spojovačku – v jednom levelu musíte například rozbít jen dýně, v jiném zase naopak musíte rozbít všechno kromě dýní. Úrovně jsou graficky zajímavé a nápadité.

Co si zahrát na Halloween? Některé hry jsou teď na Google Play úplně zdarma
i Zdroj: Google Play / Crazy owl

Crazy Halloween Puzzle je hra, která rozhodně stojí za vyzkoušení, pokud máte rádi žánr spoj tři. Z původní ceny 0,99 dolaru (25 korun) spadla úplně na 0, aktuálně ji seženete zcela zdarma. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama