Civilizace 6 se rozroste o další porci obsahu, v listopadu dorazí první část nového Leader Pass
i Zdroj: 2K Games
Novinka Civilizace 6 se rozroste o další porci obsahu, v listopadu dorazí první část nového Leader Pass

Civilizace 6 se rozroste o další porci obsahu, v listopadu dorazí první část nového Leader Pass

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 11. 2022 11:29

Civilizace 6 se překvapivě rozroste o další porci obsahu. I když 2K Games minulý rok oznámilo speciální edici Civilization 6 Anthology, která měla být „kompletním zážitkem Civilizace 6“, studio nyní oznámilo další season pass, který se bude točit především okolo vládců.

Reklama

  • Civilizace 6 dostane další porci obsahu
  • Leader Pass vzniká na základě přání fanoušků
  • Přinese celou řadu nových vládců

„Leader Pass vás má povzbudit k vystoupení ze své komfortní zóny s novým přístupem k diplomacii, válce, expanzi a dalším částem hry,“ píší vývojáři. „Každý vůdce dorazí s novými či aktualizovanými schopnostmi společně s novými agendami, které změní způsob hraní.“

Stejně jako v minulosti bude současný Leader Pass rozdělen do šesti DLC balíčků, vše odstartuje Great Negotiators Pack, který 21. listopadu přidá Abrahama Lincolna pro USA, královnu Nzinga Mbande pro Kongo a Sultana Saladina pro Arábii. Důvod nového obsahu je prý jednoduchý – hráči prý požadovali více vládců, a tak se studio rozhodlo, stejně jako v případě New Frontier Pass, vyhovět přáním a vytvořit další obsah.

Cena propustky nebyla oznámena, obsah ale má dorazit mezi letošním listopadem a březnem příštího roku. Všichni majitelé Civilization 6 Anthology získají všechna DLC zdarma. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama