Chystá se manga adaptace Detroit: Become Human. Ukáže, co se dělo v Tokiu
i Zdroj: Famitsu
Detroit: Become Human Novinka Chystá se manga adaptace Detroit: Become Human. Ukáže, co se dělo v Tokiu

Chystá se manga adaptace Detroit: Become Human. Ukáže, co se dělo v Tokiu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 7. 2022 09:50

Univerzum Detroit: Become Human rozšiřují další příběhy. Tentokrát jde o adaptaci manga, která má ukázat, jak vypadala revoluce androidu v technicky vyspělém Japonsku. Příběhy Detroit: Become Human: Tokyo Stories jsou ale zatím dostupné jen tam.

Reklama


Za projektem stojí autor Saruwatari Kazami, kresby pak obstaral Moto Sumida. Ten se na Twitteru sám přiznal k tomu, že Detroit nikdy nehrál, ale je velkým fanouškem jeho světa. S mangou tak může prozkoumávat úplně jiný kout fiktivního světa.

Příběh se má odehrávat souběžně s tím, co jsme viděli na obrazovkách ve hře. Místo Kary, Connora a Markuse v ulicích Detroitu ale hlavní roli obsadí jistá Reina. Androidi mají v Japonsku roku 2038 trochu jiné postavení než ve Spojených státech. Robotická umělá inteligence je zde totiž vnímána mnohem pozitivněji a hrdinka je doslova celebrita. I tak se ale objevuje vztek obyvatel, protože stroje berou lidem práci.

Zápletku má zároveň pohánět i další robot, který jako první procitne a rozpoutá revoluci podobnou té v Detroitu. Otázkou zůstává, jaký vývoj situace ze hry bude manga brát jako kanonický. Také zatím nevíme, zda se dílo objeví i na západních trzích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama