Chcete Diablo 4 zdarma? Nechte si vytetovat motiv ze hry a získáte klíč
i Zdroj: Diablo / Twitter
Kuriozity Diablo IV Novinka Chcete Diablo 4 zdarma? Nechte si vytetovat motiv ze hry a získáte klíč

Chcete Diablo 4 zdarma? Nechte si vytetovat motiv ze hry a získáte klíč

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 7. 2022 12:00

Společnost Blizzard oznámila krajně bizarní reklamní kampaň pro připravovaný čtvrtý díl kultovní série Diablo. Hráčům totiž nabízí přístup do betaverze a později i plné verze výměnou za pár centimetrů čtverečních jejich kůže. Během tour po celém světě si můžou nechat vytetovat určité logo přímo ze hry a získat tak bezplatně klíč.

Reklama

  • Začala tetovací kampaň k Diablo 4
  • Fanoušci si mohou zadarmo nechat vytetovat motiv ze hry a získat klíč
  • V srpnu tour zastaví v Londýně a Berlíně

Diablo Hell’s Ink tattoo shop takeover tour vypukla před pár dny v Los Angeles, kde se nechali potetovat první zájemci. Už zítra by se měla přesunout do Chicaga, pak peklo čeká New York, Miami, Londýn a pro české fanoušky asi nejschůdnější Berlín v sousedním Německu, kam tatéři dorazí 18. srpna.  Tour pak uzavře dvojice zastávek v Austrálii během září.

Pokud snad máte zájem o výlet do Berlína, klíčová je adresa studia Das Kabinett, kde se o výtvor postará tatér Matteo Maldenti. Pokud to máte blíže do Londýna, tak od 13. srpna vyražte do studia Noir Ink v Shoreditchi.

Kromě hry jako takové získáte zadarmo i samotné tetování, což je poměrně atraktivní nabídka. Na druhou stranu je zájem logicky vysoký. Primárně je potřeba vyjádřit zájem na sociálních sítích, kde vás mohou vybrat správci přímo z Blizzardu. Pokud se na vás štěstí neusměje, můžete si také vystát frontu přímo před studiem, v takovém případě ale samozřejmě hrozí, že se na vás nakonec nedostane.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama