Český kanoista Josef Dostál se stal tváří World of Warships
i Zdroj: Hrej.cz
World of Warships Novinka Český kanoista Josef Dostál se stal tváří World of Warships

Český kanoista Josef Dostál se stal tváří World of Warships

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 4. 2021 14:14

Český olympijský medailista, kanoista Josef Dostál se stal jednou z tváří multiplayerové námořní akce World of Warships. Zařadil se tak po bok dalších celebrit včetně hvězdného ruského hokejisty Alexandra Ovečkina.

Reklama

  • Olympijský medalista v rychlostní kanoistice Josef Dostál se spojil s World of Warships
  • Zkušený sportovec nyní propaguje oblíbený free-to-play titul
  • Alespoň v momentech, kdy se zrovna nepřipravuje na olympijské hry v Tokiu

Dostála prý k hře běloruského studia Wargaming přilákal poměrně úsměvný fakt - stejně jako “jeho” sport se boje odehrávají ve vodě. Dle svých slov také potřebuje ulevit mysli po náročném tréninku. Původně hrál World of Warships spíše rekreačně, Wargaming s ním ale navázal spolupráci. Nejde ostatně o prvního známého Čecha, který studio podporuje. Před pár týdny se ambasadorem příbuzného World of Tanks stal rapper Marpo. 

„Musím říct, že to bylo takové vzájemné vybrání se. Líbí se mi, že je to  na vodě, navíc je to strategická hra. WOWS je snadné si jí zahrát, ale sakra těžké je hru ovládnout,“ popisuje Dostál svou volbu. V současnosti tvrdě trénuje na olympijské hry v Tokiu, kde chce získat nejcennější kov, který mu do sbírky stále chybí (z olympiád v Londýně a Riu přivezl dvě bronzové a jednu stříbrnou medaili). Poté se dle svých slov hodlá hrám věnovat ve větší míře, dokonce uvažuje o živém streamování pro fanoušky. 

„Určitě budu hrát online a možná se budete moci těšit i na nějaké  streamování, láká mě ten užší kontakt a zpětná vazba od fanoušků, věřím, že to bude zábava,“ prozradil své další plány. Zároveň ale potvrdil, že je pro něj tato sezóna extrémně důležitá. Dle svých slov má natrénováno více než kdy předtím a zlatá medaile v rychlostní kanoistice je jasným cílem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama