Česko pozná nejlepší hráče NHL 22 už tento víkend
i Zdroj: Hrej.cz
NHL 22 Článek Česko pozná nejlepší hráče NHL 22 už tento víkend

Česko pozná nejlepší hráče NHL 22 už tento víkend

Komerční sdělení
23. 2. 2022 17:37

První víkend vyřazovacích bojů ENYAQ Hockey League přinesl spoustu fantastických momentů. Na ty se hráči nejlepší čtveřice týmů pokusí navázat už o víkendu 26. - 27. února, kdy se utkají o titul mistra třetí sezony a prizemoney 150 000 korun.

Reklama

Diváci, kteří si naladili přenos předkola ENYAQ Hockey League z brněnského Radegast Sport Pubu se rozhodně nenudili. Za burácející atmosféry fanoušků bojovali hráči ze všech sil a po spoustě napínavých akcí a důležitých momentů jsme mohli pozorovat také výsledky, na které by si zkušenější sázkař před začátkem předkola pravděpodobně nevsadil.

Nejprve zaskočilo Kladno hráče Liberce a za stavu 3-1 slavilo postup do čtvrtfinále. Ani původně šesté Karlovy Vary nenalezli recept na Zlín, který se základní částí potácel převážně kolem desáté příčky. Jako jediná potvrdila roli favorita Kometa, když uhrála konečný výsledek 3:2 s Motorem. Předkolo uzavřel další dokonalý skalp favorita. V základní části sedmý Hradec se nedokázal vypořádat s hráči Plzně.

Česko pozná nejlepší hráče NHL 22 už tento víkend
i Zdroj: Hrej.cz

V neděli čekalo na hráče čtvrtfinále. S chutí podat si dalšího favorita nastoupili opět hráči Kladna. Třinecké Oceláře, jako jednoho z hlavních favoritů celé soutěže a třetí nejlepší tým základní části, dostali hráči Kladna na lopatky během čtyř zápasů. Smolnou sérii pro “papírově silnější” týmy ukončila až pražská Sparta porážkou Komety. Výhrou 3-1 proti Zlínu navázaly Pardubice a vyřazovací boje skončily také pro Plzeň po porážce od Litvínova.

Semifinále play-off je naplánováno na sobotu 26. února. Zápas o třetí místo a velké finále, ze kterého vzejde v pořadí už třetí ligový mistr, se odehraje v neděli 27. února. Všechna utkání play-off budou vysílána na ligovém kanále twitch.tv/esporthokej.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama