Novinka České studio připravuje Animal Simulator. Ve hře můžete okusit život vlka, mývala, koně nebo draka

České studio připravuje Animal Simulator. Ve hře můžete okusit život vlka, mývala, koně nebo draka

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2022 15:14

Možná už vás někdy přepadla myšlenka, že by bylo lepší být zvířetem. Žádné starosti s hypotékou, inflací, vyděláváním peněz a celoživotním učením, nic takového. Stačí poslouchat svůj instinkt a držet se smečky. To a mnohem víc si brzy můžete vyzkoušet v české hře s příhodným názvem Animal Simulator.

Reklama

  • České studio Imperian Online připravuje Animal Simulator
  • Hra vyjde v první polovině letošního roku v režimu předběžného přístupu

Základní pilíře na první pohled působí velmi jednoduše. Stačí si vybrat jedno z dostupných zvířat (třeba vlka, psa, koně, havrana nebo mývala) a vydat se do procedurálně generovaného světa pro něco dobrého do žaludku. Vlci loví v hlubokých lesích, mýval se nezdráhá navštívit městskou zástavbu a vyluxovat ledničku nic netušících maloměšťáků. 

Na rozdíl od Dana Vávry se studio Imperian Online nebrání drakům a dalším fantaskním tvorům, v kůži oheň chrlící bestie můžete relaxovat při vypalování zdejších vesnic a hradů, případně se jen tak proletět s mírumilovným Pegasem.

Vývojáři jdou ale mnohem dál. Nechají vás hrát i za člověka, rázem tedy fušují i do zavedených značek tohoto žánru. Zčásti jde tak trochu o Farming Simulator, nechybí totiž možnost obdělávat políčko a osedlat traktor. Pokud se chopíte lovecké pušky, dojde k proměně v Hunting Simulator. A když sednete do žluté muscle káry, dostanete klasické GTA. Zde si zkrátka přijde na své úplně každý.

Studio se v minulosti věnovalo hlavně produkci komplexních webových her, Animal Simulator je prvním titulem klasického ražení. Vyjít by měl v první polovině letošního roku, před ostrým launchem se chystá režim předběžného přístupu. Hru už nyní můžete najít na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama