České studio Madfinger Games předává své hry vydavatelství DECA Games
i Zdroj: Madfinger Games
Novinka České studio Madfinger Games předává své hry vydavatelství DECA Games

České studio Madfinger Games předává své hry vydavatelství DECA Games

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 3. 2023 13:43

Studio Madfinger Games se zapsalo do videoherní historie díky úspěšným mobilním titulům, nedávno však přehodilo výhybku a začalo se věnovat vývoji pro PC. Studio dospělo k rozhodnutí, že se od svých původních her odstřihne.

Reklama

  • Madfinger Games opouští své mobilní hry
  • O tituly se bude starat vydavatelství DECA Games
  • Brněnské studio si potřebovalo uvolnit ruce, aby se mohlo plně soustředit na nový projekt

Madfinger má na svědomí Dead Trigger, Unkilled nebo Shadowgun Legends. Z oznámení na oficiální stránkách vyplývá, že si je převezme jiné studio. “Rozhodli jsme se předat naše mobilní tituly studiu DECA Games. Po měsících hledání jsme došli k závěru, že se jedná o perfektního partnera, který zajistí podporu a vylepšování naší herní knihovny.” Příspěvek poukazuje na bohaté zkušenosti na straně DECA Games, autoři si slibují, že pro fanoušky daných her zajistí bohaté zážitky. 

DECA Games se prezentují jako nezávislé vydavatelství, které se zaměřuje na správu her, na něž se vážou početné komunity fanoušků. V portfoliu mají například akční PvP Knights & Dragons, MMORPG Modern War, RPG Crime City a spoustu dalších her. 

Brněnští Madfinger Games vyvíjejí realistickou střílečku na Unreal Engine 5, vyjde exkluzivně na PC
i Zdroj: Hrej.cz

Brněnští Madfinger Games vyvíjejí realistickou střílečku na Unreal Engine 5, vyjde exkluzivně na PC

České studio Madfinger Games odhalilo, že pracuje na realistické hardcore FPS vyvíjené exkluzivně pro počítače. Tým původně…

17. 1. 2022 13:15

K důvodům, jež vedly k této změně, se blíže vyjádřil zakladatel a výkonný ředitel studia - Marek Rabas. “Náš nový projekt vyžaduje plnou pozornost a čas. Uvědomili jsme si, že se o naše předchozí hry nemůžeme starat tak, jak bychom sami chtěli,” vysvětlil, přičemž poděkoval fanouškům za jejich podporu. 

Jak už bylo řečeno, Madfinger se nyní soustředí na velké platformy, ve studiu se pracuje na realistické hardcore střílečce, kterou pohání Unreal Engine 5. Z oznámení vyplývá, že se o ní brzy dozvíme více.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama