České studio Attu Games přináší ukázku z vyšívané adventury Scarlet Deer Inn
i Zdroj: Attu Games
České hry Novinka České studio Attu Games přináší ukázku z vyšívané adventury Scarlet Deer Inn

České studio Attu Games přináší ukázku z vyšívané adventury Scarlet Deer Inn

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 9. 2022 09:00

Studio Attu Games můžete znát díky krásně malované metroidvanii Feudal Alloy, v níž se o hlavní roli postaral udatný robot ovládaný malou rybičkou. Na působivou vizuální stránku autoři sází i v případě nově adventury Scarlet Deer Inn.

Reklama

  • Eva a Lukáš Navrátilovi připravili ukázku z adventury Scarlet Deer Inn
  • Hra se pyšní vyšívanými modely postav
  • Zatím je stále bez konkrétního termínu vydání

Manželé Eva a Lukáš Navrátilovi představili svůj další projekt už začátkem minulého roku. O hře mluví jako o vyšívané akční adventuře s emotivním příběhem, který se odehrává ve světě inspirovaným slovanským folklórem. Bosá rusovláska se bude potulovat temným podzemím, kde se to jen hemží hladovými potvorami, musí tedy dávat pozor na hořící louč, jejíž plamen ji dělí od jisté smrti.

Příběh se točí kolem Elišky, matky dvou dětí pracující v zájezdním hostinci. Její všedním život naruší nečekané neštěstí, které ji donutí k průzkumu nebezpečných míst. 

Když si pustíte přiložený trailer, můžete se zaposlouchat do folkového hudebního podkresu. Zároveň si můžete všimnout, že Eva velmi slušně ovládá šicí stroj. Ten v ukázce není náhodou, všechny snímky postav jsou totiž skutečně vyšívané, což hře dodává punc jedinečnosti. 

Eva s Lukášem si vše zajišťují sami včetně hudby, animace, programování a dalších povinností, které se pojí s herním vývojem. Snad i z toho důvodu zatím neprozradili konkrétní termín vydání. Zatím se ale zdá, že je vše na dobré cestě. Hra míří na Steam a konzoli Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama