Česká retro střílečka HROT obdržela další epizodu. Degustace slibuje návštěvu hradů a hlavně další porci šílené akce
i Zdroj: Steam
HROT Novinka Česká retro střílečka HROT obdržela další epizodu. Degustace slibuje návštěvu hradů a hlavně další porci šílené akce

Česká retro střílečka HROT obdržela další epizodu. Degustace slibuje návštěvu hradů a hlavně další porci šílené akce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 6. 2022 09:30

Možná si ještě vzpomenete na retro střílečku HROT, za níž stojí český tvůrce pracující pod přezdívkou Spytihněv. Minulý rok v lednu vstoupila do předběžného přístupu s první kapitolou, na ni nyní navazuje druhá.

Reklama

  • Střílečka HROT nabízí další obsah
  • Do hry dorazila epizoda Degustace
  • Spytihněv brzy začne pracovat na poslední kapitole

Spytihněv se znovu hlásí o slovo s epizodou, kterou pojmenoval Degustace. Dle popisu se zaměřuje na české hrady, památky a další vojenské či industriální objekty. Právě v nich se budou dít hodně zvláštní věci.

Jak napovídá přiložený trailer, od první epizody se situace v Československu téměř nezměnila, nebezpečí stále číhá na každém rohu, ať už jde o pomatené kultisty, rozzlobené horníky nebo zuřící medvědy. 

HROT - Dojmy z předběžného přístupu
i Zdroj: Hrej.cz

Spytihněv přichystal spoustu novinek, celá řada z nich do hry dorazila už v rámci předchozího updatu. Všimnout si můžete třeba ikonického fichtla, kterého můžete osedlat a pořádně mu protáhnout šrouby. Kolem pobíhající neřády nově můžete pořádně nakopnout, výměna zbraní je zase o něco rychlejší. Nechybí ani přenosná lékárnička, obludárium, mechanický zametač nebo upravený bleskomet, jenž se hodí na větší skupiny nepřátel.

K tomu všemu je k dispozici také nová aréna v režimu Bitky. Spytihněv prozradil, že si chce přes léto dát malou pauzu, načež začne pracovat na třetí a zároveň poslední epizodě. HROT si nyní můžete zakoupit s pěknou slevou, více se dozvíte na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama