CD Projekt Red si není úplně jistý, zda next-gen verze Cyberpunku vyjdou ještě letos
i Zdroj: CD Projekt RED
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka CD Projekt Red si není úplně jistý, zda next-gen verze Cyberpunku vyjdou ještě letos

CD Projekt Red si není úplně jistý, zda next-gen verze Cyberpunku vyjdou ještě letos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 9. 2021 03:07

Asi budete souhlasit, že launch RPG Cyberpunk 2077 se snad ani nemohl více pokazit. CD Projekt Red se i nadále snaží dát hru dohromady, nedávno ostatně vyšel další velký patch. Tím samozřejmě dochází ke zpoždění v produkci verzí pro nové konzole, které by dle původních plánů měly vyjít ještě letos. Jak to s nimi tedy vypadá?

Reklama

  • Cyberpunk 2077 se ve verzi pro nové konzole má objevit koncem letošního roku
  • CD Projekt Red ale raději nechce nic slibovat
  • Zpoždění se může týkat i next-gen verze třetího Zaklínače

V rozhovoru s investory se k této záležitosti vyjádřil Michał Nowakowski, který je zodpovědný za vydavatelské aktivity. Naznačil, že nyní musí být velmi opatrní v tom, co slíbí. A to i s ohledem na fiasko spojené s launchem. “Cíl je vydat next-gen verzi Cyberpunku závěrem letošního roku. Zároveň ale pamatujeme na to, co jsme se naučili v minulém roce, navíc musíme vzít v potaz, že projekt stále zůstává ve vývoji, takže nemůžeme říct s úplnou jistotou, že nedojde k změně termínu.”

A to samé bohužel platí i pro next-gen verzi třetího Zaklínače, byť na ní z větší části pracuje Saber Interactive stojící za portem na konzoli Nintendo Switch. Nowakowski sice potvrdil, že se nyní počítá s vydáním koncem letošního roku, proces vývoje však i nadále pokračuje, takže si nikdo nemůže být úplně jistý, zda se vše stihne.

Skoro se zdá, že si společnost pomalu připravuje půdu pro oficiální odklad na příští rok. Čekáte na verze pro Xbox Series a PlayStation 5, nebo už máte dávno dohráno? Pochlubte se v komentářích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama