CD Projekt odmítá, že by se Cyberpunk chystal do Game Passu. Popírá tím obsah reklamního spotu Microsoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt odmítá, že by se Cyberpunk chystal do Game Passu. Popírá tím obsah reklamního spotu Microsoftu

CD Projekt odmítá, že by se Cyberpunk chystal do Game Passu. Popírá tím obsah reklamního spotu Microsoftu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 11. 2021 11:15 2

Polští tvůrci a vydavatelé Cyberpunku 2077 se staví do opozice proti spekulaci, že by se hrou měli navštívit katalog Game Passu. Vyjádření přichází poté, co Microsoft zveřejnil v týdnu krátkou reklamu k zahájení cloudového hraní na konzolích. V ní mimo Cyberpunku akcentoval zejména početný seznam her vyžadujících členství v Xbox Game Pass Ultimate.

Reklama

  • Cyberpunk 2077 se objevil v reklamě Microsoftu na xCloud společně s hrami pro Game Pass
  • CD Projekt vylučuje, že by se hra měla do služby podívat

Podle zastoupení CD Projektu není sloučení Cyberpunku s Game Pasem v plánu. Krátká ukázka, která se po uveřejnění (nyní již staženého) videa stala tématem Redditu, neimplikuje tak údajně to, nač uživatelé poukazovali. Utnutí domněnek přinesl ředitel PR oddělení CR Projektu Radek Grabowski, komentujíc související článek od Videogames Chronicle.

Pokud jde o řečené reklamní video, je podstatné také rozvést, že Cyberpunk nebyl jedinou hru bez zastoupení v Game Passu. Další bylo například i F1 2021. Právě u závodního speciálu od EA je navíc poměrně jisté, že se dříve či později zavítá i do EA Play, a tedy i do Game Passu s ním spojeného. Ani přidání Cyberpunku nelze tudíž za těchto okolností zcela vyloučit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama