CD Projekt odkládá next-gen verze Cyberpunku i Zaklínače 3 na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka CD Projekt odkládá next-gen verze Cyberpunku i Zaklínače 3 na příští rok

CD Projekt odkládá next-gen verze Cyberpunku i Zaklínače 3 na příští rok

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 10. 2021 17:30

Polské studio CD Projekt RED oznámilo, že očekávané verze titulů Cyberpunk 2077 a Zaklínač 3: Divoký hon pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series vyjdou až v příštím roce. Učinilo tak na doporučení týmů, které na vývoj dohlížejí.

Reklama

  • CD Projekt odložil vylepšené verze Cyberpunku 2077 i Zaklínače 3
  • Zřejmě se chce po zkušenostech s Cyberpunkem vyhnout vydání nedodělků

Studio zatím neposkytlo žádná podrobnější data vydání. V případě Cyberpunku 2077 ale prý míří na první kvartál roku 2022, třetí Zaklínač by se měl aktualizace dočkat v druhém kvartálu. K odkladu došlo „na základě doporučení, které nám dodaly týmy dohlížející na vývoj obou her.“ CD Projekt se tak zřejmě snaží předejít problémům s nedopečenými hrami po vzoru loňského vydání Cyberpunku. Viceprezident studia Michał Nowakowski se už dříve vyhýbal jakýmkoliv konkrétnějším datům s tím, že nemůže změny vyloučit.

Týmy v současnosti pracují i na plánovaných rozšířeních pro Cyberpunk a část zaměstnanců se věnuje i úplně nové hře. O next-gen verzi Zaklínače se nicméně stará externí studio Saber Interactive, které už Geraltova třetí dobrodružství úspěšně portovalo na Switch. Poslední informace hovořily o tom, že CD Projekt plánoval hry vydat do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama