Castlevania Advance Collection se zřejmě přibližuje k vydání. Kolekce byla ohodnocena tchajwanskou ratingovou komisí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Castlevania Advance Collection se zřejmě přibližuje k vydání. Kolekce byla ohodnocena tchajwanskou ratingovou komisí

Castlevania Advance Collection se zřejmě přibližuje k vydání. Kolekce byla ohodnocena tchajwanskou ratingovou komisí

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 9. 2021 11:15

Kolekce Castlevania Advance, o níž jsme se dozvěděli poprvé v červnovém záznamu australské a později i korejské ratingové komise, se nově objevila v databázi jejich tchajwanského ekvivalentu. Dosud oficiálně neoznámená herní sbírka od vývojářského studia M2 a Konami již uvádí zmínku o platformách, na které míří.

Reklama

  • Castlevania Advance Collection se po několika měsících opět hlásí o slovo
  • Skrze ratingovou komisi Tchaj-wanu vychází najevo, na které platformy se kolekci podívá

Balíček dílů Castlevanie, o nichž je na základě názvu kolekce spekulováno jako o Circle of the Moon, Harmony of Dissonance a Aria of Sorrow, se podle ratingové komise Tchaj-wanu objeví na PC, PS4, Xboxu One a Nintendu Switch. Ruku v ruce se specifikací platforem je pro letitou zkušenost s tchajwanskou databází taktéž předpokládáno, že na potvrzení obsahu, či možnost hraní, nebudeme čekat dlouho.

Jak už jsme počátkem uváděli, produkci mají na starosti japonští vývojáři z M2, známí pro svou řemeslnou práci na restaurování starších her a pro předloňské vydání Castlevania Anniversary Collection k 50. výročí Konami. Jejich aktuální práce na odkazu Castlevanie by měla být jmenovitě věnována hernímu systému Game Boy Advance, na nějž ikonická série vycházela v počátku tisíciletí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama