Capcom odkládá Pragmata, autoři nyní počítají s rokem 2023
i Zdroj: Capcom
Novinka Capcom odkládá Pragmata, autoři nyní počítají s rokem 2023

Capcom odkládá Pragmata, autoři nyní počítají s rokem 2023

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 11. 2021 11:35

A máme tu další odklad, tentokrát o celý rok. Týká se sci-fi akce Pragmata, která měla původně vyjít někdy během příštího roku. Autorům je však už nyní jasné, že něco takového nemohou stihnout.

Reklama

  • Pragmata se opozdí
  • Hra vyjde až někdy v roce 2023
  • Dle původních plánů se měla objevit v příštím roce

Capcom se v poslední době spoléhá na zavedené značky (například Resident Evil nebo Monster Hunter), v létě minulého roku však přihodil do ohně další želízko, když představil Pragmata. Vývojáři však před sebou mají ještě pořádný kus práce, i proto byla hra preventivně odložena.

“Náš tým na projektu tvrdě pracuje, ale abychom mohli zajistit, že půjde o nezapomenutelné dobrodružství, rozhodli jsme se posunout termín vydání na rok 2023,” stojí ve vyjádření na Twitteru, kam tvůrci pověsili i nový artwork. “Děkujeme za vaši trpělivost.”

Hra míří na PlayStation 5, Xbox Series a také na PC. Autoři už se nechtěli ohlížet na minulou generaci konzolí, po grafické stránce se totiž chtějí posunout na vyšší úroveň a pozvednout tak celkový zážitek. Je potřeba zmínit, že o hře téměř nebylo slyšet, stále nejsou k dispozici podrobnější detaily. Odklad tedy zřejmě jen tak někoho nepřekvapí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama