Call of Duty: Warzone se rozroste o filmové hrdiny z osmdesátek
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Call of Duty: Warzone se rozroste o filmové hrdiny z osmdesátek

Call of Duty: Warzone se rozroste o filmové hrdiny z osmdesátek

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 5. 2021 10:00

Warzone se připravuje na příchod akčních hrdinů z osmdesátek. V čele s Rambem, o kterém se vývojáři nepřímo zmínili už před několika dny, se do boje zřejmě přidá i protagonista filmové série Smrtonosná past – John McClane.

Reklama

  • Activision láká na příchod filmových hrdinů do Call of Duty: Warzone
  • Mezi prvními kandidáty se objevuje Rambo a John McClane

Podobně jako v případě s Rambem i současná zpráva je spíše malou hádanou – byť nikterak obtížnou. Údržbářská společnost Nakatomi Duct Cleaning, jež v tweetech figuruje, nakonec nepředstavuje nic jiného než pomrknutí na fiktivní firmu Nakatomi Corporation, z jejíhož sídla zachránil McClane rukojmí v prvním filmu. Jako dodatečnou podporupak Activision dokonce stvořil i samostatnou webovou stránku věnovanou službám Nakatomi Corporation v oblasti Verdansk.

S utuchajícím dozvukem nedávné exploze nukleárních hlavic a přesunu Verdansk do osmdesátých let je nasnadě říci, že podobná oznámení budou přicházet jako houby po dešti. Je totiž vidno, že Activision podobně jako Epic chytře cílí na propojení vícero popkulturních značek. Podle posledních (oficiálně nepotvrzených) zpráv by se do řad hrdinů měl přidat i Terminátor.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama