Call of Duty: Vanguard v traileru ukazuje režim Champion Hill, který si můžete vyzkoušet už tento víkend
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Call of Duty: Vanguard v traileru ukazuje režim Champion Hill, který si můžete vyzkoušet už tento víkend

Call of Duty: Vanguard v traileru ukazuje režim Champion Hill, který si můžete vyzkoušet už tento víkend

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2021 09:00

Nově oznámené Call of Duty nebude chybět na Gamescomu, ještě předtím se k nám ale dostala první ukázka přímo ze hry, která láká na víkendový alfatest, do něhož se mohou zapojit majitelé konzolí PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama

  • Byl představen režim Champion Hill z nového Call of Duty
  • Jde o turnaj pro osm týmů po dvou/třech hráčích
  • Trailer přináší záběry přímo z akce
  • O víkendu startuje alfatest, zapojit se mohou majitelé konzolí PlayStation

Studio Sledgehammer Games představilo zbrusu nový režim pojmenovaný Champion Hill. Na první pohled připomíná Gunfight, v různých ohledech ale zachází mnohem dál. Jde v podstatě turnaj, v němž jednotky o dvou nebo třech hráčích bojují v malých lokacích s cílem porazit nepřátelskou skupinu a postoupit do dalšího kola. Hráči si mohou vybrat ze čtyř hlavních postav, do služby se hlásí Lucas Riggs, Polina Petrova, Wade Jackson a Arthur Kingsley. Do jednoho turnaje zasáhne celkem osm týmů.

Champion Hill se odehrává na jedné velké mapě rozdělené do pěti sektorů. Uprostřed leží nákupní zóna, kde mohou vojáci utratit odměnu za výkon na bojišti, v ostatních se válčí. Koupit lze upgrady pro zbraně, nová výzbroj, perky a killstreaky. Všichni přitom začínají se stejnou výbavou. Pokud tým nepostoupí do dalšího kola, může sledovat zbytek turnaje z nákupní zóny.

Autoři slibují intenzivní akci, své místo zde ale má také promyšlená strategie. Například zmíněné nákupy - peníze je možné utratit okamžitě, nebo si našetřit na efektivnější výzbroj. Vývojáři režim dokonce přirovnávají k šachům. Hráči by měli mít celou řadu příležitostí k získání výhody nad nepřítelem, souboje o postup do dalšího kola se dynamicky vyvíjí.

Už nyní je možné začít se stahováním hry, alfa pak odstartuje 27. srpna v 19:00, potrvá až do neděle. 7. září dojde k oficiálnímu představení celého multiplayeru, který si mohou hráči taktéž vyzkoušet zcela zdarma. První beta se opět týká pouze majitelů konzolí PlayStation, začne již 10. září, o týden později se pak otevře i dalším platformám.

Call of Duty: Vanguard v traileru ukazuje režim Champion Hill, který si můžete vyzkoušet už tento víkend
i Zdroj: Hrej.cz

ANKETA: Call of Duty: Vanguard bude letos bojovat o hráče s novým Battlefieldem. Jaké hře dáte přednost?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama