Call of Duty: Modern Warfare se dočkalo bohaté aktualizace. Přinesla nové mapy, autoři na ni ale nijak neupozornili
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Call of Duty: Modern Warfare se dočkalo bohaté aktualizace. Přinesla nové mapy, autoři na ni ale nijak neupozornili

Call of Duty: Modern Warfare se dočkalo bohaté aktualizace. Přinesla nové mapy, autoři na ni ale nijak neupozornili

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 3. 2021 17:13

Od vydání Call of Duty: Black Ops Cold War se Activision o předloňský díl Modern Warfare přestal starat. Tradičně tak své lidské zdroje zaměřil na nejnovější díl Call of Duty, o pozornost se navíc stále musí dělit regulérní pokračování a bezplatný spin-off Warzone. Oficiální konec podpory ale studio neohlásilo a mělo k tomu očividně důvod.

Reklama

  • Call of Duty: Modern Warfare dostalo aktualizaci
  • Nabízí tři nové mapy, jedna z nich je oblíbený Killhouse
  • Activision na update nijak nelákal a neexistuje oficiální oznámení

Po několika měsících se totiž zčistajasna dočkalo Modern Warfare aktualizace, a to celkem velké. Do hry se dostaly rovnou tři mapy, mezi nimi dokonce Killhouse, který navazuje na oblíbenou mapu z původního Modern Warfare. Společně s tím se objevil i Killhouse 24/7 playlist.

Kromě této mapy si Activision připravil i 6v6 mapu Al-Raab Airbase nebo arénu pro Gunfight Drainage. Je ale zvláštní, že se o aktualizaci nezmiňují oficiální sociální sítě Activisionu, studia Infinity Ward ani oficiální patch notes. Fanoušci si dosud mysleli, že podpora Modern Warfare nadobro skončila – na Battle.net dokonce hru zastupuje Warzone. Activision ale, zdá se, úspěšnou hru úplně nepohřbil.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama