Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. října, Activision odhaluje i podobu hlavních postav
i Zdroj: Call of Duty
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. října, Activision odhaluje i podobu hlavních postav

Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. října, Activision odhaluje i podobu hlavních postav

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 5. 2022 20:13

Nové Call of Duty, které bylo už před nějakou dobou oficiálně potvrzeno jako druhý díl rebootované série Modern Warfare, dostává oficiální datum vydání. Společně s odhalením artworků nám Activision oznamuje, že Modern Warfare 2 vyjde 28. října.

Reklama

  • Activision odhaluje datum vydání nového Call of Duty
  • Modern Warfare 2 vyjde 28. října

Oznámení proběhlo společně s odhalením obrázků, které budou nový díl reprezentovat – a to skrze zajímavé video, které si můžete prohlédnout níže. Nadcházející díl tak následuje vydání Modern Warfare, které taktéž vycházelo v říjnu, nikoliv během více tradičního listopadu.

Na všech sociálních sítích pak studio vydalo propagační materiály s valnou částí hlavních postav legendárního dílu. Díky nim se můžeme podívat na zpracování Soapa, Ghosta, Gaze, Vargase a nechybí ani již známá tvář Price. 

Ve videu výše se pak objevuje nápis „J.8.22“, který by dle Hendersona mohl naznačovat datum, kdy nám Activision odhalí další informace. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama