Call of Duty: Modern Warfare 2 odhaluje gameplay
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 odhaluje gameplay

Call of Duty: Modern Warfare 2 odhaluje gameplay

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 6. 2022 20:29

Zatímco lákání na nové Call of Duty trvalo několik týdnů, nyní se Activision pořádně rozjel. Včera nám studio přineslo vůbec první plnohodnotný trailer, který odhalil kampaň skrze cinematic trailery. Jak už bylo předesíláno, na dnešním Summer Game Fest se ukázal i gameplay, který nevypadá vůbec špatně.

Reklama

Studio nám konkrétně ukázalo průchod jednou misí, odehrávající se na ropné plošině. Stejně jako u Modern Warfare z roku 2019 dávají vývojáři důraz na stealth mise, avšak průběh gameplaye se poměrně rychle zvrhne v akční přestřelku. Nový engine má být opět vylepšen o lepší AI, fyziku vody nebo ještě propracovanější sound design. Právě na propracovanou vodu se už dříve soustředily ukázky pro novináře, dle dostupných informací má na hratelnost působit dynamicky, nikoliv skriptovaně.

Už ze záběrů je vidět, že se vývojáři snaží navázat na úspěšně implementovaný engine společně s dynamickými animacemi i gunplayem. V kampani se ale stále může hra chovat jinak než v multiplayeru – kdy nám vývojáři odhalí tuto část hry ale stále nevíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama