Call of Duty: Modern Warfare 2 dostane hodnocený režim až v roce 2023, oznámilo Treyarch
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 dostane hodnocený režim až v roce 2023, oznámilo Treyarch

Call of Duty: Modern Warfare 2 dostane hodnocený režim až v roce 2023, oznámilo Treyarch

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 11. 2022 11:27

Už necelý týden se v herním průmyslu prohání Call of Duty: Modern Warfare 2. Hra za tu dobu dostala řadu recenzí včetně té naší, Activision zároveň potvrdil vůbec nejlepší start v historii značky. Tím ale cesta projektu rozhodně nekončí, stejně jako celá řada jiných titulů je totiž Modern Warfare 2 především live-service hrou.

Reklama

  • Modern Warfare 2 dostane hodnocený režim až příští rok
  • Oznámilo to studio Treyarch

Ve hře tak stále chybí celá řada obsahu, kterou vývojáři přislíbili. Tím je například režim DMZ nebo battle pass, důležitou součástí je ale také hodnocený režim. Ten má očividně na starosti další z řady vývojářů Call of Duty, studio Treyarch. Jeho zástupci totiž oznámili, že hodnocený režim dorazí až příští rok.

Jak se v tweetu dozvídáme, kompetitivní mód by měl přinést různé divize, viditelné označení našeho ratingu, seznam 250 nejlepších hráčů a také odměny za hraní kompetitivních her. 22. listopadu se také zruší League Play ve starším Black Ops Cold War a Vanguardu.

Je otázkou, proč se vývojáři rozhodli vydat hodnocený režim až v příštím roce. V tu dobu už zde totiž bude Warzone 2.0, především se ale Modern Warfare 2 nyní veze na vlně popularity. Jak Activision potvrdil, vydání letošního dílu je vůbec tím nejúspěšnějším v historii Call of Duty.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama