Bývalí vývojáři z Riot Games a Blizzardu odhalují MMO Palia. Mírumilovná hra kombinuje The Sims a Animal Crossing
i Zdroj: Hrej.cz
Palia Novinka Bývalí vývojáři z Riot Games a Blizzardu odhalují MMO Palia. Mírumilovná hra kombinuje The Sims a Animal Crossing

Bývalí vývojáři z Riot Games a Blizzardu odhalují MMO Palia. Mírumilovná hra kombinuje The Sims a Animal Crossing

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2021 15:03

Práce ve velkém studiu jako je Blizzard nebo Riot Games může být sice dobře ohodnocena, ale také velice náročná. Jednotlivci si navíc jen těžko mohou prosadit vlastní vizi. Tyto okolnosti před rokem spojily dnes už bývalé vývojáře z Blizzardu, Epic Games, Riot Games, Zyngy a Sony, kteří společně založili studio Singularity. Dnes odhalují svou první hru.

Reklama

  • Studio Singularity 6 odhaluje hru Palia
  • Mírumilovné MMO dovolí stavět si vlastní obydlí a věnovat se různým aktivitám
  • V létě vstoupí do pre-alpha testování

A půjde nejspíše o to nejmírumilovnější MMO, které jsme za poslední dobu viděli. Palia totiž zatím vypadá jako více barevné a přátelské The Sims spojené s Animal Crossing. Hráči se zkrátka ocitnou ve velkém světě, kde začnou budovat vlastní obydlí. Dle informací by měl každý dostat svůj pozemek, na kterém pak může obdělávat půdu, hospodařit a dekorovat svůj dům.

Vedle toho ale hra dovolí i další aktivity, napříkald rybaření, chytání motýlů, sekání dřeva a další. Hráči se pak mohou spojit do sousedství, která fungují jako klany. Palia zatím působí opravdu zajímavě, otázkou ale je, jak bude vypadat postup hrou nebo její cíl – pokud vůbec nějaký existuje. V létě vstoupí do pre-alpha testování, do které se můžete zaregistrovat i vy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama