Bývalá autorka Uncharted představuje druhoválečnou hru s Black Pantherem a Captain America
i Zdroj: Marvel / Skydance New Media
Novinka Bývalá autorka Uncharted představuje druhoválečnou hru s Black Pantherem a Captain America

Bývalá autorka Uncharted představuje druhoválečnou hru s Black Pantherem a Captain America

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 9. 2022 06:40

Jak bylo dopředu slíbeno, společnost Disney na svou historicky první herní akci přinesla první pohled na Marvel projekt Amy Hennigové. O projektu, který byl ohlášen už loni v říjnu jakožto debut studia Skydance New Media, jsme se neoficiálně dozvěděli už před začátkem akce. Během samotného přenosu se pak pouze potvrdilo, že hra vylíčí druhoválečný boj Black Panthera a Kapitána Ameriky proti jednotkám Hydry.

Reklama
Reklama

  • První pořádání Disney and Marvel Games Showcase přineslo první teaser Marvel hry Amy Hennigové
  • Půjde o druhoválečnou hru se superhrdiny, kde nebude chybět ani Kapitán Amerika či Black Panther

Podle prohlášení Skydance bude zatím nepojmenovaný titul příběhovou akční adventurou, která nás zavede minimálně do Francie i Wakandy. Ve hře samotné se chopíme 4 hrdinů: mladého Steva Rogerse v roli Kapitána Ameriky; Azzuriho v roli T’Challova děda a Black Panthera z druhé světové války; Gabriela Jonese, který sloužil v jednotce Howling Commandos pod otcem Nicka Furyho; a Nanali, vůdkyně špionážní sítě už zmíněné Wakandy. 

Není potvrzené, zda půjde o kooperativní, či čistě singleplayerovou hru, ačkoli je vše nakloněno více první možnosti. Studio nadto dodává, kde bere svou inspiraci. Hráči se prý mohou těšit na různé easter eggy inspirované známou popkulturou, čítající význačné komiksy, televizi i film, které nás budou provázet během hraní. 

Můžeme zmínit, že značka Marvelu není jediná, která Hennigové připadla do klína. Společně s Lucasfilmem se slavná vývojářka Uncharted pustila letos i do neznámé hry ze světa Star Wars, která je zatím popisována jen jako filmově laděná akční adventura s důrazem na příběh. Už dříve se přitom hovořilo, že tým vytváří i AAA singleplayerovou hru. Zřejmě i kvůli tomu se proto tvrdí, že jde asi o oživení projektu Ragtag. Pokud si pamatujete na dlouho zaniklé studio Visceral a jejich už asi pět let zrušenou 3rd person akci, mohlo by jít právě o tutéž hru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama