Bulánci zveřejnili plány na letošní rok. Jsou také dostupní ve slevě, prý na dlouhou dobu naposledy
i Zdroj: SleepTeam
České hry Bulánci Novinka Bulánci zveřejnili plány na letošní rok. Jsou také dostupní ve slevě, prý na dlouhou dobu naposledy

Bulánci zveřejnili plány na letošní rok. Jsou také dostupní ve slevě, prý na dlouhou dobu naposledy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 1. 2023 10:31

V loňském roce se na scénu vítězoslavně vrátily agresivní polštáře Bulánci. Studio SleepTeam navázalo na jeden z nejikoničtějších českých titulů a po obrovsky úspěšném crowdfundingu spustilo předběžný přístup přepracované akce. Nyní zveřejnilo plány na letošní rok, který má do hry přinést spoustu nového (a slibovaného) obsahu.

Reklama

  • SleepTeam zveřejnil roadmapu Bulánků pro letošní rok

“Původní Bulánky vytvořilo herní studio SleepTeam před více než 20 lety a dodnes se těší ohromné oblibě. Za dobu své existence si je stáhlo/nainstalovalo více než 16 mil. lidí a patří mezi nejhranější české hry. Po dvou dekádách se SleepTeam vrátil se zcela novými Bulánky, kteří budou po vydání obsahovat kampaň, crossplatformní online multiplayer, řadu kosmetických vylepšení, režim battle royal a řadu dalších věcí,” připomínají autoři v oficiální tiskové zprávě.

Bulánci zveřejnili plány na letošní rok. Jsou také dostupní ve slevě, prý na dlouhou dobu naposledy
i Zdroj: SleepTeam / Tisková zpráva

Graf s roadmapou na letošní rok ukazuje, že se v lednu dočkáme mapového rozšíření a už v únoru dorazí první velký balíček novinek s historickými ohlédnutími, kosmetickými předměty nebo novým prostředím. Další mapové rozšíření dorazí v březnu, květnu, červenci a září, tedy každý druhý měsíc. V mezičase pak studio plánuje další historická ohlédnutí, prostředí a kosmetické předměty. Někdy na podzim, nejdříve v říjnu, nakonec přijde slibovaná singleplayerová kampaň.

Hra je kromě toho v současnosti dostupná ve slevě. Autoři avizují, že bude na dlouhou dobu poslední. Pokud tedy chcete titul vyzkoušet, máte výhodnější příležitost. 

Bulánci v roce 2021 skrz českou crowdfundingovou platformu Startovač vybrali od backerů 7 308 770 Kč, tedy přes 1400 % původní požadované částky. Při vydání předběžného přístupu na Steamu se ale potýkali s negativní odezvou hráčů a později řešili také únik mailových adres podporovatelů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama