Brutální bratr Mario Kart hlásí příchod na telefony. Zhlédněte trailer na extrémní závody Road Redemption
i Zdroj: Steam / Road Redemption
Mobilní hraní Road Redemption Novinka Brutální bratr Mario Kart hlásí příchod na telefony. Zhlédněte trailer na extrémní závody Road Redemption

Brutální bratr Mario Kart hlásí příchod na telefony. Zhlédněte trailer na extrémní závody Road Redemption

Jakub Fišer

Jakub Fišer

19. 9. 2022 08:30

Již brzy vstoupí na platformu Android a iOS nástupce legendárních závodních řežeb jménem Road Redemption. Extrémně brutální a chaotické závody mají mezi fanoušky popularitu, tak je tvůrci přenáší z konzolí na mobilní telefony.

Reklama

  • Závodní řežba Road Redemption zamíří z konzolí na telefony a tablety
  • Jedná se o nástupce brutálních závodních her z přelomu století, jako je Carmageddon a Road Rash

Možná jste už někdy slyšeli o tom, že před mnoha mnoha lety byl vcelku populární subžánr brutálních závodních her. Tituly jako Carmageddon nebo Road Rash vešly do historie. A právě duchovní nástupce druhého jmenovaného nyní zamíří na mobilní telefony a tablety.

Road Redemption – rovněž od studií EQ Games a Pixel Dash – již vyšla na Steam či na konzole včetně Nintenda Switch. Tvůrci však nyní oznámili již brzké vydání portu na mobilní zařízení. Oficiální datum vydání zatím zveřejněno nebylo, vypuštění traileru však naznačuje, že k představení dojde v rámci týdnů, maximálně pár měsíců. Pokryty by měly být obě hlavní mobilní platformy.

A jak se Road Redemption hraje? Příměr k brutálnější variaci na Mario Kart není tak úplně od věci. Hlavním motivem je závod, který ale můžete jakožto účastník ovlivnit zbraněmi na blízko, střelnými zbraněmi, výbušninami nebo pastmi na vaše soupeře. Konzolová verze nabízí single-player, běžný multiplayer a dokonce i split-screen multiplayer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama