Bloober Team ukazuje první souvislejší záběry z hororových Layers of Fear
i Zdroj: Bloober Team / Tisková zpráva
Novinka Bloober Team ukazuje první souvislejší záběry z hororových Layers of Fear

Bloober Team ukazuje první souvislejší záběry z hororových Layers of Fear

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 3. 2023 19:32

Polské studio Bloober Team představilo první delší gameplay záběry z chystaného hororu Layers of Fear. Ten by měl vyjít v červnu a autoři slibují především velmi vysokou technickou úroveň díky využití Unreal Enginu páté generace včetně technologie Lumen.

Reklama
Reklama

  • Bloober Team ukazuje první delší gameplay záběry z Layers of Fear
  • Chlubí se novými technologiemi, především Unreal Enginem 5

Kromě toho by měla být samozřejmostí podpora ray tracingu, HDR a rozlišení 4K, což už je ale v dnešní době standard. Sluší se doplnit, že nepůjde o vyloženě čistě novou záležitost. Layers of Fear v sobě skloubí původní dvě hry s jejich DLC společně s novým příběhem The Final Note s alternativním pohledem na děj jedničky. Kromě toho titul také nabídne příběhovou kampaň The Writer propojující obě hry. Původní příběhy tedy můžete prožít v kompaktnějším balení a s lepší grafikou.

“Layers of Fear je poctou našim fanouškům. Hra formovala způsob, jakým se snažíme vytvářet co nejlepší hororové zážitky, a doufáme, že se naší komunitě bude líbit to, co považujeme za vrcholné dílo série,” prohlašují o hře samotní autoři.

Mezi zmíněné novinky patří implementace lucerny jako efektivního zdroje světla nebo přepracování a rozšíření soundtracku. Tvůrci by ale měli skrývat i další překvapení.

Layers of Fear vyjde v červnu letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Polské studio vedle toho pracuje také na zatím neoznámeném příspěvku do série Silent Hill.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama