Bloober Team chystá nové oznámení, dle insidera jde o pokračování série Layers of Fear
i Zdroj: Bloober Team
Novinka Bloober Team chystá nové oznámení, dle insidera jde o pokračování série Layers of Fear

Bloober Team chystá nové oznámení, dle insidera jde o pokračování série Layers of Fear

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 6. 2022 10:26

Už zítra se dočkáme jedné z největších letních akcí Summer Game Fest. I když Geoff Keighley tvrdí, že jeho akce se soustředí především na již oznámené hry, sám naznačil několik nových oznámení. Jedním z nich může být i pokračování Layers of Fear.

Reklama

  • Bloober Team naznačuje nové oznámení
  • Dle Toma Hendersona jde o pokračování série Layers of Fear, které vyjde na začátku příštího roku pro PC a novou generaci konzolí

Druhý díl této hororové série vyšel v roce 2019 a od fanoušků se dočkal poměrně kladného přijetí. Není tak divu, že se Bloober Team pravděpodobně rozhodl pracovat na pokračování. Oficiální Twitter účet série totiž vydal tajemný obrázek s popisem „Sáhni pod povrch a odkryj zdroj tvých obav.“ Na to hbitě reagoval insider Tom Henderson.

Údajně bylo právě pokračování série další hrou, o které měl informace a měl o ní psát. Nyní dodává jen několik kusých informací – nová hra se má jmenovat „Layers of Fears“ a vyjde na začátku příštího roku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Bohužel ale nedodává, zdali k oznámení dojde už zítra, nebo až později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama