Blizzard zjišťuje, jaké prvky by hráči chtěli ve World of Warcraft: Cataclysm Classic
i Zdroj: Blizzard
World of Warcraft Novinka Blizzard zjišťuje, jaké prvky by hráči chtěli ve World of Warcraft: Cataclysm Classic

Blizzard zjišťuje, jaké prvky by hráči chtěli ve World of Warcraft: Cataclysm Classic

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2022 11:04

Studio Blizzard zřejmě uvažuje o dalším vývoji nostalgické varianty World of Warcraft s potitulem Classic. Ta v roce 2019 přinesla původní zážitek z Vanilla verze hry, později i prvního rozšíření The Burning Crusade a v současnosti se připravuje na obnovené vydání druhého datadisku Wrath of The Lich King. Ani u toho ale zřejmě neskončí.

Reklama

  • Dotazník pro hráče WoW Classic zjišťuje, co by si přáli v Cataclysm Classic
  • Ve hře je odstranění některých kontroverzních prvků

Specializovaný magazín Wowhead upozornil na to, že aktivní hráči dostali dotazník, ve kterém se jich Blizzard ptá na velmi konkrétní poznatky z hraní třetího datadisku. Cataclysm vyšel v roce 2010 a přinesl do té doby největší změny hry a herní mapy. V dotazníku se studio táže, zda by hráči zážitek chtěli zachovat v tehdejší podobě, nebo by z něj raději něco odstranili, jmenovitě kontroverzní mechanismus Looking For Raid.

Ředitel vývoje Ion Hazzikostas už dříve v rozhovoru s jedním z nejznámějších streamerů WoW Asmongoldem naznačil, že se studio o Cataclysm Classic zajímá. Vedle celkem pochopitelné snahy navázat na úspěch variant Classic především proto, že šlo o zlomový bod, kdy začala řada hráčů populární MMORPG opouštět. Blizzard si tak zřejmě není jistý, jak k dalšímu vývoji přistoupit.

Wrath of the Lich King vychází 26. září a už nyní jsou ve hře dostupné některé (staro)nové prvky jako je hero class Death Knight, profese Inscription nebo achievementy. Zájem hráčů je opět obrovský.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama