Blizzard ukázal záběry z Overwatch 2 za Sojourn. Do boje přichází vybavena railgunem a javorovým listem
i Zdroj: Blizzard
Overwatch 2 Novinka Blizzard ukázal záběry z Overwatch 2 za Sojourn. Do boje přichází vybavena railgunem a javorovým listem

Blizzard ukázal záběry z Overwatch 2 za Sojourn. Do boje přichází vybavena railgunem a javorovým listem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 4. 2022 14:05

Hrdinka Sojourn, řadící se do toho obsahu, jenž nově dorazí s Overwatch 2, se po kratším příběhovém uvedení dočkala i vlastních záběrů z hraní. Kanadská specialistka a současně bývalá kapitánka týmu Overwatch vstupuje na bojiště vylepšena kybernetickými implantáty i technologií railgunu.

Reklama

  • Blizzard nabízí další ukázku z Overwatch 2
  • Přední roli v něm sehrává nová hrdinka Sojourn 

Sojourn, též známá jako Vivian Chase, se u svého railgunu může pochlubit dvěma režimy – jednak režimem silnějších, jednoranných výbojů, které celkovou energii zbraně spotřebovávají, a nelze je proto používat neustále, a jednak režimem vyšší kadence, jehož o poznání slabší střely energii zase generují. Cesta k úspěchu je tudíž balanc.

Pokud jde o zbylé tři dovednosti, ty se zjednodušeně nechají dělit na transportní a ofenzivní. Z těch běžných zde máme schopnosti Power Slide, představující běžný skluz následovaný užitečným výskokem, a Disruptor Shot, energo výboj udělující poškození i zpomalení. Jejich vzájemnou kombinaci můžete pozorovat přibližně v polovině přiloženého videa.

Co se týče nejsilnějšího nástroje vašeho arzenálu, tedy ultimátní schopnosti, ten je reprezentován režimem Overclock. Ve zkratce lze říci, že se jedná o dočasné přetížení railgunu, kdy se soustavně dobíjí jeho energie a zároveň jej lze použít i pro zasažení více nepřátel v jedné řadě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama