Blizzard opět informuje o stavu Diablo IV, soustředí se na prostředí a dungeony
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Blizzard opět informuje o stavu Diablo IV, soustředí se na prostředí a dungeony

Blizzard opět informuje o stavu Diablo IV, soustředí se na prostředí a dungeony

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 3. 2022 15:10

Diablo IV sice stále nemá datum vydání, Blizzard ale plní své závazky vůči fanouškům a ke konci prvního kvartálu jim poskytuje další informace. Tentokrát se vývojáři soustředili na prostředí ve hře, které ukázali nejen v mnoha snímcích, ale také dedikovaných videích.

Reklama

  • Blizzard informuje o stavu Diabla IV
  • Vývojáři ukazují spoustu novinek ohledně prostředí hry
  • Soustředí se také na dungeony
  • Ke zprávě připojují několik videí

Jak prozradil ředitel pro tvorbu prostředí Chris Ryder, Blizzard chce celou hru tvořit více temnou a uzemněnou, stejně jako původní díly. „Náš cíl je uvěřitelnost, nikoliv realismus. Atmosféra je místy téměř hmatatelná, velkou roli v Diablo IV bude hrát i počasí a osvětlení.“  Hráči se mohou těšit na mlhu či déšť, tvůrci se chtějí soustředit i na různé „rekvizity“, které mají celému světu dodat život.

Nová zpráva se soustředí také na dungeony. „Abychom dokázali vytvořit kvalitní obsah, nalezli jsme chytrou cestu jak recyklovat naše sady, přidat k nim dostatek rozmanitých doplňků, a tím pokrývat více než 150 dungeonů. I přes to ale vždy dostanete nový zážitek,“ tvrdí Brian Fletcher, pomocný umělecký ředitel pro prostředí.

Jak jsme psali na začátku, vývojáři vytvořili několik videí, které ukazují různá prostředí ze hry. Všechny naleznete na oficiálních stránkách Blizzardu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama