Blizzard nebude na letošním Gamescomu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard nebude na letošním Gamescomu

Blizzard nebude na letošním Gamescomu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 5. 2019 09:38 1
Reklama

Gamescom patří dlouhodobě mezi největší herní veletrhy, a to zejména díky tomu, že oproti E3 je celý veletrh přístupný i veřejnosti. Díky tomu se minulý rok na Gamescom podívalo přes 370 tisíc diváků, oproti 69 tisícům na E3. Často se tak stává, že na E3 se oznamují velké herní tituly, přičemž na Gamescomu si je může veřejnost sama zahrát.

I přes to se ale Blizzard rozhodl Gamescomu nezúčastnit. „ V rámci naší snahy o zaměření se na vývoj našich současných her a budoucích projektů nebudeme letos mít stánek na Gamescomu 2019. Tato show je velice důležitá jak pro evropskou, tak globální komunitu, a fanoušci z Kolína nad Rýnem nám budou velice chybět.“

V minulosti Blizzard na Gamescomu oznamoval zásadní novinky do svých her, jako například novou Overwatch mapu, nové postavy či expanze do World of Warcraft. V návaznosti na velké propuštění, které proběhlo před několika měsíci, nám Blizzard oznámil, že letos nemá v plánu žádné velké tituly ani dodatky. Dává tak smysl, že alespoň to málo, co Blizzard na tento rok chystá, představí na vlastním BlizzConu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama