Blaze Entertainment přichází s retro domácí konzolí Evercade VS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blaze Entertainment přichází s retro domácí konzolí Evercade VS

Blaze Entertainment přichází s retro domácí konzolí Evercade VS

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 4. 2021 10:01 7

Vzpomínka na staré časy, kterou společnost Blaze Entertainment loni zhmotnila s handheldem Evercade, se v listopadu dostaví i ve větší verzi – Evercade VS. Plnohodnotná varianta přenosného systému bude využívat stejných cardridgů.

Reklama

  • Blaze Entertainment oznamuje domácí retro konzoli Evercade VS
  • Nástupce handheldu Evercade nabídne podporu dvou cardridgí současně
  • Zařízení bude podporovat multiplayer až 4 hráčů
  • Vydání je naplánováno na listopad letošního roku s cenou 100 dolarů

Na rozdíl od přenosného zařízení Evercade bude domácí konzole Evercade VS doplněna o možnost vložení až dvou cardridgí současně. Hráči budou tudíž moci v jednu chvíli volit až ze 40 her – tedy zhruba sedminy z více než 260 titulů, které systém aktuálně podporuje. 

K nalezení jsou zde licencované produkty od společností Namco, Interplay, Jaleco, Codemasters, Data East, Atari, Technos nebo Piko. Uchování uložených pozici na cardridgích přitom umožní jejich libovolnou přenositelnost mezi handheldem a domácí konzolí.

Blaze Entertainment přichází s retro domácí konzolí Evercade VS
i Zdroj: Hrej.cz

Zařízení nabídne multiplayer s podporou až 4 hráčů, přičemž součástí balení bude dvojice ovladačů. Spolu s nimi bude možné využít i ovladačů od výrobců třetích stran s podporou USB konektoru. Jednou z variant je i využití samotného handeldu Evercade. Samotné zobrazení bude pak řešeno nativním full HD rozlišením, přičemž dodaná podpora Wi-Fi umožní průběžnou aktualizaci firmwaru.

Evercade VS vyjde zájemce v základní verzi na 100 dolarů (v přepočtu více než 2000 korun bez dopravného a balného). K dispozici bude ovšem i obsáhlejší balení, jehož součástí bude výběr několika her. Jejich obsah bude odhalen s blížícím se datem vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama