Blátivé závodění ve WRC Generations se odkládá. Hru si zahrajeme až v listopadu
i Zdroj: Kylotonn Racing
WRC Generations Novinka Blátivé závodění ve WRC Generations se odkládá. Hru si zahrajeme až v listopadu

Blátivé závodění ve WRC Generations se odkládá. Hru si zahrajeme až v listopadu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 9. 2022 17:55

Společnosti Kylotonn Racing a Nacon oznámily přibližně dvoutýdenní zpoždění WRC Generations. Rally závodění, jehož vydání bylo na konzolích doteď naplánováno na 13. října, vyjde až 3. listopadu. Vydání tak nově proběhne souběžně s uvedením PC verze, jež měla původně dorazit později.

Reklama
Reklama

  • WRC Generations se na konzolích odkládají z 13. října na 3. listopad
  • Vlivem odkladu vyjdou verze nového WRC pro velké konzole i počítače ve stejný den

Odklad dopadá na každou z plánovaných verzí pro větší domácí konzole, včetně Xbox Series, Xbox One, PS4 a PS4. Důvodem je, jak už asi čekáte, snaha vývojářů přivést hru v co možná nejvycizelovanější podobě. Co se týče Switche, ten zůstal ušetřen pouze proto, že jeho vlastní verze stále nemá datum vydání, takže se ani neví, kdy se jí nakonec dočkáme.

Je-li nicméně odhlédnuto od toho, že se hra o nějakou tu chvíli odkládá, máme i dobré zprávy. Tou jednou, kterou si můžete už prohlédnout i níže, je Peugeot 206 WRC Marcuse Grönholma, jenž bude bonusem ke všem verzím do 17. listopadu.

Druhou novinkou, která už není uzamčena za koupi v zadaném čase, ale cenové hladině, je Fully Loaded edice. Tato nadstandardní edice, která se prodává za 50 dolarů (jako náhrada Deluxe edice) nabízí: základní hru, 48 hodin předběžného přístupu, bonusové položky v editoru Livery, balíček karet do kariéry, Citroën C4 WRC Sébastiena Loeba a též dva nátěry pro Porsche 911 GT3 RS RGT Romaina Dumase

Vše nakonec uzavírá i zahrnuté tříměsíční předplatné k WRC+, které je oficiální streamovací službou světové soutěže FIA World Rally Championship pořádané Mezinárodní automobilovou federací (FIA). 

Gamescomové dojmy z WRC Generations - Francouzi, loučení a hybridy
i Zdroj: Steam / KT Racing

Gamescomové dojmy z WRC Generations - Francouzi, loučení a hybridy

Poslední ročník s licencí, poslední možnost ukázat, co umí. Přesně v takové situaci je francouzské studio KT Racing se sérií…

30. 8. 2022 15:45
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama