Betaverzi nového Call of Duty kazí hackeři, hráči se setkávají s aimboty a dalšími podvody
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Betaverzi nového Call of Duty kazí hackeři, hráči se setkávají s aimboty a dalšími podvody

Betaverzi nového Call of Duty kazí hackeři, hráči se setkávají s aimboty a dalšími podvody

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 9. 2021 13:55

V současnosti probíhá betaverze připravovaného pokračování série Call of Duty s podtitulem Vanguard. Návrat do druhé světové války samozřejmě láká řadu hráčů, současný test meziplatformního připojení ale zároveň přitahuje i hackery. Už nyní se tak v beta testovacích lobby setkáte s nepříjemností aimbotů a dalších podvodných úprav hry.

Reklama

  • V betě Call of Duty: Vanguard se množí hackeři
  • Nejčastěji jde o aimboty
  • Plná verze hry by měla přinést nový systém ochrany proti hackerům

Hra samotná má přitom nabídnout nový a maximálně účinný systém ochrany proti hackerům, který autoři považují za jednu z nejvýraznějších novinek titulu. V betě ale zatím zřejmě funguje jen starší systém přenesený z předchozích dílů. 

Hráči si na Twitteru i Redditu stěžují, že je hra už nyní prolezlá hackery. Ke svým stížnostem pak přidávají důkazy v podobě záběrů ze hry. 

Call of Duty: Vanguard vychází 5. listopadu na PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 a PlayStation 5. Doufejme, že do té doby autoři proti cheaterům důkladně zakročí. Do hry by se například měly přenést permanentní bany z free-to-play Warzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama