Beta Call of Duty: Modern Warfare II začne během září, nejprve na PlayStationech
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Beta Call of Duty: Modern Warfare II začne během září, nejprve na PlayStationech

Beta Call of Duty: Modern Warfare II začne během září, nejprve na PlayStationech

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 8. 2022 10:04

Fanoušci série Call of Duty můžou začít vyhlížet přelom polovin září. Právě tehdy totiž vypuknou první betaverze očekávaného pokračování Call of Duty: Modern Warfare II. Jednotlivé termíny se ale liší v závislosti na tom, jakou konzoli vlastníte a zda jste si předobjednali hru jako takovou.

Reklama

  • Betaverze Modern Warfare II proběhnou v září
  • Naplánovány jsou na 16. až 20. září a 22. až 26. září v závislosti na konzolích a předobjednávkách zájemců

Úplně první se do betaverze dostanou ti, kteří si hru předobjednali pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Pro ně platí termíny 16. až 17. září. Následující tři dny  pak probíhá otevřená betaverze pro všechny majitele konzolí od Sony.

Až o týden později se válka rozšíří na všechny platformy v rámci meziplatformní betaverze. Opět platí, že 22. a 23. mají do hry přístup jen ti, kteří si ji předobjednali a 24. až 26. je otevřena pro všechny. Online služby se otevírají vždy v 19:00 středoevropského času prvního dne.

Oznámení přišlo v rámci turnaje CDL Champs, kde autoři zároveň rozdávali beta klíče pro hráče, kteří náhodou nemají předobjednáno. Údajně by ale měly přijít i další příležitosti, jak se ke klíčům dostat. Stačí sledovat populární streamery Call of Duty.

Plné verze očekávané hry se dočkáme 28. října letošního roku. Těsně před spuštěním betaverzí, 15. září, se také dočkáme ukázky Call of Duty: Next, která má opět blíže představit příběh a především podrobněji ukázat zatím neodhalené možnosti multiplayeru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama