Below se odkládá na neurčito, vývoj jde dál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Below se odkládá na neurčito, vývoj jde dál

Below se odkládá na neurčito, vývoj jde dál

David Rozsíval

David Rozsíval

19. 8. 2016 08:46
Reklama

Dlouho očekávaná rogue-like hra oceňovaného studia Capybara oproti původnímu plánu letos v létě nevyjde. Na svém blogu to potvrdili sami tvůrci, stojící za tituly Super Time Force a Superbrothers: Sword and Sworcery.

„Od samého začátku jsme věděli, že Below je náš nejambicióznější projekt, a zkrátka ještě nejsme spokojeni s jeho hloubkou a vyladěním všech funkcí,“ uvedli autoři v příspěvku. Dodávají, že nechtěli stanovovat další nekonkrétní datum. Místo toho slibují, že příští aktualizace, až k ní dojde, s sebou přinese pevně určený den vydání.

„Tvorba her je náročná, ale odměňující práce. Přijmout, že po tak dlouhé době vývoje hra potřebuje ještě další čas, není lehké, ale je důležité, abychom byli upřímní sami k sobě i k vám, hráčům,“ vysvětlují  Capybara Games ve svém příspěvku.

Below platí mezi indie hrami za jeden z nejočekávanějších titulů. Byť je to již do značné míry klišé, často bývá pro svoji obtížnost a důraz na náročný, ale férový soubojový systém přirovnáváno k Dark Souls. Vizuální zpracování a hudba Jima Guthrieho však dodávají Below velkou dávku osobitosti. Hra byla oznámena už na E3 2013 a ve vývoji je ještě déle. Capybara Games ji zatím připravují ve verzích pro Windows a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama