Během prosince opustí Game Pass devět her, třeba Outer Wilds
i Zdroj: Mobius Digital
Novinka Během prosince opustí Game Pass devět her, třeba Outer Wilds

Během prosince opustí Game Pass devět her, třeba Outer Wilds

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 12. 2022 16:05

Pravidelně vás informujeme o nových přírůstcích do atraktivní nabídky předplatného Xbox Game Pass, čas od času ale musí hry bohužel putovat také opačným směrem. Ještě do konce roku například seznam opustí devítka titulů, z nichž některé rozhodně patří k zajímavým.

Reklama

  • Z Game Passu odchází devět her
  • Najdete mezi nimi Outer Wilds, Tropico 6, Iron Harvest nebo Scarlet Nexus

O moc nepřijdete, pokud si nestihnete vyzkoušet upírskou tahovku Immortal Realms: Vampire Wars, mnohem větší škoda by však byla minout prosluněnou budovatelskou strategii Tropico 6 nebo povedené akční RPG Scarlet Nexus, které stále patří k čerstvějším titulům.

Asi nejzajímavějším titulem opouštějícím nabídku je geniální počin Outer Wilds. Jedna z nejoceňovanějších her roku 2019 vás nadchne svými nápady, grafickým zpracováním, velmi svéráznou hratelností i působivým vyprávěním příběhu, a pokud jste si ji ještě nevyzkoušeli, rozhodně zaspěchejte.

Spíše do kategorie menších projektů patří další odchozí hry Gorogoa, The Pedestrian a Embr. Počítačoví hráči ale přijdou o drsnou, i když ne úplně dokonalou realtimovou strategii s obřími mechy Iron Harvest. Kdy konkrétně ke změnám dojde nevíme, takže doporučujeme neotálet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama