Během ledna vyjde zombie akce World War Z i na Xbox Series a PlayStation 5. Přinese nový obsah
i Zdroj: Saber Interactive
World War Z Novinka Během ledna vyjde zombie akce World War Z i na Xbox Series a PlayStation 5. Přinese nový obsah

Během ledna vyjde zombie akce World War Z i na Xbox Series a PlayStation 5. Přinese nový obsah

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 1. 2023 15:43

Kooperativní zombie střílečka World War Z se po letech konečně dočká nativní vylepšené verze pro současnou generaci konzolí. Potvrdili to vývojáři ze studia Saber Interactive. Záplavy zombie přiběhnou už 24. ledna, a nově nabídnou i 4K při 60 snímcích za sekundu nebo nový režim Horde Mode XL.

Reklama

  • World War Z vyjde 24. ledna na Xbox Series a PlayStation 5
  • Přinese malá technická vylepšení a především nový režim Horde Mode XL

Jak už název napovídá, novinka využívá možností konzolové generace a na obrazovce se tak objeví obří davy nemrtvých. Oproti klasickému Horde Mode se v jeden moment může vyvalit dav až tisícovky nepřátel, což už je solidní nebezpečí.

Kromě aktuálních konzolí si Horde Mode XL užijí i hráči na počítačích. Na úplně všechny verze pak čeká aktualizace Horde Mode Z s novými mutátory, které by měly patřičně okořenit hratelnost.

Verze pro Xbox Series a PlayStation 5 bude dostupná majitelům hry z předchozí generace úplně zdarma, pokud tedy hrají na stejné konzolové rodině ( například verze z PlayStationu 4 bude zdarma vylepšena na PlayStationu 5).

V dobové recenzi jsme World War Z hodnotili pouze pětkou, postupem času ale hra značně zvětšila nabídku obsahu, režimů i možností a vyšla také na Switchi. Za tu dobu také podle autorů do boje se zombie vyrazilo přes 20 milionů hráčů. Slušný úspěch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama