Battlefield 2042 údajně nabídne bláznivý sandboxový režim. V něm se objeví mapy, zbraně a technika z předchozích dílů
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 údajně nabídne bláznivý sandboxový režim. V něm se objeví mapy, zbraně a technika z předchozích dílů

Battlefield 2042 údajně nabídne bláznivý sandboxový režim. V něm se objeví mapy, zbraně a technika z předchozích dílů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 6. 2021 12:23

DICE už o chystaném Battlefieldu prozradilo mnohé, stále si ale šetří munici na akci EA Play Live, kde by měl být slavnostně představen jeden z režimů. Už nyní se ale objevily jisté informace, které naznačují, co od něj můžeme očekávat.

Reklama

  • Neoznámený režim pro nový Battlefield se údajně jmenuje Battlefield Hub
  • Přinese staré mapy, zbraně a techniku
  • Půjde o zábavný sandbox, autoři neusilují o vyváženou hratelnost

Detaily přinesl Tom Henderson, který k moderní válečné vřavě vypustil celou řadu informací ještě před oficiálním představením. Nyní zmiňuje jakýsi “Battlefield Hub”, který by měl obsahovat remasterované mapy ze starších dílů, jež nyní využívají enginu pro Battlefield 2042.

Režim nicméně nepočítá s tradičním systémem tříd, většina map by měla být koncipována pro 64 hráčů, najdou se ale i výjimky pro dvojnásobný počet, ovšem pouze v případě konzolí nové generace a PC. Režim však bude přístupný i na PS4 a Xbox One.

Henderson také dodal, že povahově nepůjde o kompetitivní záležitost, spíše se profiluje jako ultimátní sandbox, kde se hráči mohou pořádně vyřádit. Počítá se tedy s tím, že hratelnost nebude vyvážená, na bojištích se ostatně bude míchat výbava a technika z předchozích dílů. Tank z 1. světové války tedy může prověřit obrněnce z moderní doby.

Jak už bylo řečeno, jde stále o nepotvrzené informace, sluší se ale dodat, že Henderson patří mezi ověřené leakery s dobrou reputací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama