Battlefield 2042 nabídne otevřenou betu v září
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 nabídne otevřenou betu v září

Battlefield 2042 nabídne otevřenou betu v září

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2021 08:00

Po bláznivém traileru, kdy Battlefield 2042 svou podobou otevřel stavidla milovníkům i odpůrcům série, dává EA samostatný prostor i chystané betě. Ti z nás, kteří se tak od prvního traileru pečlivě připravovali na volný pád do válečné mašinérie budoucnosti, dostávají odpověď, kdy a po jakou dobu se tak stane.

Reklama

  • Otevřená beta Battlefieldu 2042 proběhne od 6. do 11. září
  • Majitelé předobjednávek mohou betu hrát už od 4. září a plnou verzi od 15. října (o týden dříve)

Cesta na bojiště se držitelům předobjednávek zpřístupní od 4. do 11. září. Všichni další se budou moci do zapojit od 6. září. Začátek obou testů, tedy pro předplatitele i nepředplatitele, připadá na 10. hodinu ráno, jejich konec pak na 4. hodinu odpolední.

Betu bude možné začít stahovat již od 3. září v 10 hodin ráno. Během času vyhrazeném pro její následné vyzkoušení bude pak možné naplno otestovat nejen to, co nás v plné verzi čeká, ale také zdali to ve výsledku stojí za nově nastavenou cenu.

Ta se totiž v duchu nastupujícího standardu posune u PS5 i Xbox Series na 70 dolarů, což odlišně řečeno znamená, že si majitelé aktuální konzolové generace připlatí 10 dolarů. Vyšší edice, mezi které patří Gold Edition za 90, resp. 100 dolarů (PC | konzole) nebo Ultimate Edition za 110, resp. 120 dolarů, umožní při svém předplacení plnou verzi spustit už od 15. října. Zbytek hráčů nemusí ale věšet hlavu, jejich čas nastane nehledě na předobjednávku přesně o týden později, 22. října.

Za krátké připomenutí stojí také to, že Battlefield 2042 bude v době vydání podporovat cross-play mezi PC a novou generací konzolí, stejně jako oddělený cross-play mezi všemi konzolemi starší generace. Nedílnou součástí propojeného systému platforem se stane ale i bezproblémové přenášení obsahu, a to jak zakoupeného, tak odemčeného hraním.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama